Zalen & Ruimtes

PODIUMZAAL

De Podiumzaal is onze grootste zaal en biedt plaats aan 178 mensen. Door de inschuifbare tribune kan de theateropstelling met vlakke vloer ook veranderen in een grote zaal.
Er zijn uitgebreide technische faciliteiten in deze zaal. Daardoor leent de zaal zich ideaal voor een presentatie, symposium, congres, optreden of theatervoorstelling.

Het speeloppervlak van deze zaal is 13 x 12 meter, kleedkamers en een grote laad- en los-lift zijn aanwezig. 

<< Terug naar de verhuurpagina's

AUDITORIUM

Het auditorium biedt plaats aan 126 mensen. Door de gelijkvloerse ruimte voor het doek (11 x 4 meter) is de zaal behalve voor filmvertoning ook uitermate geschikt als congres- of presentatiezaal of voor lezingen.

Een klassieke zaal, 'Einstein was here..' 

<< Terug naar de verhuurpagina's

ZAAL 1 T/M 4

Filmzalen 1 t/m 4 bieden plaats aan 36 tot 64 personen. De zalen hebben een vaste oplopende tribune en zijn geschikt voor onder andere presentaties, lezingen, privé-filmvertoningen of workshops in theateropstelling.

Zaal 1 - 48 personen
Zaal 2 - 64 personen
Zaal 3 - 36 personen
Zaal 4 - 45 personen

<< Terug naar de verhuurpagina's

DE DENKKAMER

Vergaderen, presentatie of gewoon even nadenken. De Denkkamer biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Deze vergaderruimte ligt naast het café-restaurant en om die reden verzorgen we hier ook vaker een besloten lunch of diner.

Claudy Jongstra, wereldwijd bekend om het ontwerp en de productie van haar wollen stoffen, ontwierp de wandbekleding in de Denkkamer.

<< Terug naar de verhuurpagina's

HET GLAS

De naam zegt het al, een ruimte omringd door glas. Het Glas biedt plaats aan 16 personen. De ruimte leent zich voor verschillende opstellingen (tafels rond, in u-vorm of schoolopstelling). 

Naastgelegen aan ruimte het Glas ligt ruimte Broet waardoor eventueel gebruik van deze 2 ruimtes een goede combinatie is.

HET GLAS

<< Terug naar de verhuurpagina's

BROET

In Broet vind je 3 filmsets en een grote ruimte met industriële look. De filmsets zijn handig in te zetten voor het splitsen van een grote groep in kleinere groepen. De middelste filmset heeft een kleine theateropstelling en kan gebruikt worden voor presentaties of filmvertoningen. Omdat de tafels in de grotere ruimte verrijdbaar zijn, kan deze op verschillende manieren ingericht worden, wat ideaal is voor het geven van workshops. Er kunnen tot 60 personen terecht in Broet.

Naastgelegen aan ruimte Broet ligt ruimte Het Glas waardoor eventueel gebruik van deze 2 ruimtes een goede combinatie is.

CONTACT

Meer informatie over het huren van een van onze ruimtes:
040-2946849 | verhuur@natlab.nl

<< Terug naar de verhuurpagina's