Eten & Drinken

CAFÉ - RESTAURANT

De nieuwste films en theatervoorstellingen in een omgeving vol design en nieuwe media. Natlab heeft een rijke historie – in het auditorium sprak Einstein, koningin Wilhelmina maakte radio vanuit Natlab. Je kunt er nu heerlijk eten, lekkere biertjes drinken of nippen aan een fijne latte in de zon.

We zijn een bijzondere ontmoetingsplek met bovendien een goed café-restaurant!
Combineer een bezoek aan de de film met lekker eten op een toffe plek op Strijp-S. Of kom flexwerken met een kop koffie binnen handbereik. Uiteraard is wifi gratis. Het café leent zich ook goed voor zakelijke afspraken, bijkletsen met vriendinnen of voor bezoek in je eentje, de krant ligt klaar.

NIEUW BIJ NATLAB: FOOD & FILM

IEDERE MAANDAG- EN DINSDAGAVOND
Je kunt bij ons lekker eten, een filmpje pakken ook, niets nieuws, maar als je het op maandag of dinsdag combineert, dan scheelt het behoorlijk in de portemonnee. Voor slechts € 21,50 geniet je van een goede film en een heerlijk hoofdgerecht. Food & Film is niet tijdens de vakanties.

HOE HET WERKT
Een Food&Filmkaartje koop je aan de kassa van Natlab op de dag zelf voor € 21,50. Je hebt de keuze uit een van onze hoofdgerechten of een lekkere salade met frietjes.

We vertonen meer films op een avond, aan jou de keuze, maar het kan tot drukte leiden in het restaurant, dus kom op tijd (reken zeker op een uur voor aanvang van de film) en laat ons weten hoe laat jouw film begint. We houden zoveel als mogelijk rekening met de starttijden van de films.

Food&Filmkaartjes kun je niet online kopen en in verband met de capaciteit van het restaurant is er een beperkt aantal couverts beschikbaar op een avond. Vanaf 17:00 staan we voor je klaar in het restaurant. Vanaf 18:00 starten de 'Food&Film-films'

We wensen je een smakelijke film!

MENUKAART

Om rustig te kunnen genieten voordat de film of voorstelling start, raden we je aan om anderhalf uur voor de film aan tafel te gaan.

Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen: de actuele menukaart vind je in ons restaurant.

RESERVEREN

Voor lunch en diner kun je reserveren voor groepen van 8 personen of meer.
Voor tafels op het terras kun je niet reserveren.

Wij organiseren ook heerlijke lunchbuffetten vanaf 20 personen.
Speciale menu’s stellen we samen v.a. 30 personen.

Voor reserveringen vanaf 8 personen en meer informatie kun je mailen naar Sean Rogers via sean@natlab.nl, minimaal 4 werkdagen vooraf.

Daarnaast hebben we ook een mooie ruimte naast het café waar je gebruik kunt maken van een privélunch of -diner. Voor meer informatie over de huur van deze ruimte kun je terecht bij de afdeling verhuur via verhuur@natlab.nl.

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden café
maandag tot en met donderdag 10:00 - 00:00
vrijdag 10:00 - 01:00
zaterdag 12:00 - 01:00
zondag 10:00 - 22:00

Onze keuken is dagelijks open vanaf 12.00 uur.
Lunch

12:00 - 16:00

Borrel

zondag tot en met donderdag 12:00 - 21:00
vrijdag en zaterdag 12:00 - 21:30

Diner

zondag tot en met donderdag 17:00 - 21:00
vrijdag en zaterdag 17:00 - 21:30

HORECAVACATURES

We zijn regelmatig op zoek naar afwassers en medewerkers voor in de bediening. Zegt het voort! En als je zelf ervaring en interesse hebt, stuur dan je cv naar sean@natlab.nl.

Op dit moment zijn er echter geen vacatures beschikbaar.