FILMKRING

Als lid van de Filmkring ga je voor € 65,- zeven keer per jaar op een vaste ochtend in de maand naar een exclusieve voorpremière, speciaal voor jou geselecteerd.

Voor de Filmkringvertoningen maken we een keuze uit nieuw uit te komen films en proberen hierbij zoveel mogelijk voorpremières te krijgen: films die nog niet bij Natlab in première zijn gegaan. Leden krijgen uiterlijk een week van tevoren informatie over de komende film toegestuurd. Het Filmkringprogramma loopt van september tot en met mei.

LET OP

De reeks van 24 maart tot en met 17 april komt te vervallen in verband met het Coronavirus.

DATA EN TIJDEN

Download het datumschema voor seizoen 2019-2020

LET OP

De reeks van 24 maart tot en met 17 april komt te vervallen in verband met het Coronavirus


Het Filmkringseizoen loopt van september t/m mei. Je kunt zelf een vaste dag in de maand uitkiezen waarop je de Filmkring bezoekt. Deze dag kies je voor aanvang van het seizoen. De film start op alle dagen om 10.30 uur. We vragen je oplettend te zijn betreffende vakanties, feestdagen en de Dutch Design Week - de Filmkring vindt dan niet plaats. Dit wordt natuurlijk ruim van tevoren aangekondigd en is terug te vinden in het datumschema.

Aan het begin van jouw eerste seizoen, bij het bezoeken van de eerste film, ontvang je een persoonlijke Filmkringpas met daarop de door jou aangeleverde pasfoto en je pasnummer.

Filmkringgastvrouw Maryam Anema ontvangt je voor de films bij de filmzaal. We willen je vragen om de Filmkringpas gereed te houden, dit is je toegangsbewijs. Welkom bij weer een bijzondere, exclusieve voorpremière!

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan in de maanden juni en juli, of aan het begin van het seizoen in september en oktober via onderstaand inschrijfformulier. Je abonnement wordt automatisch verlengd na afloop van een seizoen. Zo ben je altijd van een plaats verzekerd. De kosten van het abonnement betaal je per Filmkringseizoen.

Download hier het algemene inschrijfformulier.
Je kunt dit ingevulde formulier met de pasfoto inleveren aan de kassa van Natlab of opsturen naar:

Natlab 
t.a.v. Secretariaat - Filmkring
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

De algemene voorwaarden vind je hier.

WIJZIGING DOORGEVEN

Heb je eindelijk je droomhuis gekocht? Of heb je gewoon een nieuw emailadres? Mocht er iets in je gegevens veranderen dan kan je dit aan ons doorgeven met dit wijzigingsformulier.

OPZEGGEN

Wil je jouw abonnement opzeggen? Dat kan natuurlijk altijd. Gebruik hiervoor dit formulier. 
Als je nadat je hebt opgezegd weer lid wil worden, dan hebben wij een nieuwe inschrijving nodig. Je kunt je abonnement niet heractiveren.