REGELS: OPEN MET ANDERHALVE METER AFSTAND

Natlab mag weer open! En het kan ook weer. Maar we moeten wel een aantal aanpassingen doen en regels handhaven. Boven alles geldt: denk aan elkaar. Samen zorgen we voor een fijne sfeer.

Onderstaande regels zijn soms open deuren, soms een beetje streng, soms ben je het er misschien niet mee eens. Maar deze afspraken zijn noodzaak: alleen op deze manier kunnen we veilig open gaan en blijven. We rekenen op jouw medewerking.

Onderstaande regels geven een beeld van hoe we het gaan doen vanaf juni, maar zullen de komende tijd nog aangescherpt en aangepast kunnen worden. Ook na juni zullen we afspraken soms moeten bijstellen. Bekijk deze pagina daarom nog een keer vlak voordat je bij ons op bezoek komt.

ALGEMENE REGELS

De regels van Rutte en het RIVM kennen we al een tijdje uit ons hoofd, maar gelden natuurlijk ook voor je bezoek aan Natlab:
> Blijf thuis bij klachten.
> Nies of hoest in je elleboog.
> Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die meteen weg na gebruik.

ALS JE VAN PLAN BENT NAAR NATLAB TE KOMEN

> Koop je filmkaartje online. Bij Natlab zelf of via de telefoon zijn geen filmkaartjes te koop. 
> Ook pashouders kopen vanaf nu filmkaartjes online. Laat altijd je pas zien bij de kaartcontrole, zonder pas is je kaartje niet geldig.
> Koop je kaartje op tijd. Er zijn maximaal 30 kaartjes beschikbaar per vertoning, dus voor je het weet is het vol.

TIJDENS JE BEZOEK

> We voelen ons verantwoordelijk voor alle bezoekers. Luister daarom goed naar verzoeken, vragen en opdrachten van onze medewerkers, zij zorgen voor ieders veiligheid. 
> Houd altijd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere gasten.
> Kom op tijd naar Natlab, maar niet eerder dan 20 minuten voor aanvang van de film. De kaartcontrole gebeurt in de hal bij binnenkomst, daar koop je ook wat lekkers voor tijdens de film. Daarna loop je direct door naar de filmzaal volgens een vaste route. We wijzen je je stoel aan, er is geen vrije plaatskeuze. 
> Na aanvang van de film is er geen toegang meer mogelijk.
> Toiletten op de eerste verdieping zijn beschikbaar voor filmbezoekers voorafgaand aan en na afloop van de film. Toiletten op de begane grond zijn gereserveerd voor bezoekers van het café. Zorg dat je altijd nog even gaat voordat je van huis vertrekt. 
> Er is een vaste looproute door het pand vastgesteld. Blijf die volgen. Natuurlijk kan het korter en sneller, maar het moet veilig. Er is echt over nagedacht.

EN DE HORECA?

> We zijn de hele dag open, niet alleen voor filmbezoekers. Iedereen is welkom. Ook hier geldt dat we minder mensen kunnen ontvangen dan eerst. 
> Wil je een hapje komen eten, dan kun je reserveren. Wij zorgen dat er een tafel voor je klaarstaat.
> Betalen doe je met je pinpas. Geen gedoe met contant geld, dat is toch iets minder veilig en met je pinpas gaat het net zo makkelijk!

EXTRA HYGIËNE

We maken de filmzalen schoon voor en na elke filmvertoning. Tafeltjes en stoelen in het café worden na ieder bezoek schoongemaakt en de trapleuningen en toiletten krijgen meerdere keren per dag een beurt. 

ALS JE WEER THUIS BENT

Hopelijk heb je een fijne tijd gehad! Laat het ons vooral even weten. Ook als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van je bezoek kun je een mail sturen naar info@natlab.nl. We worden blij van complimenten en wijzer van goede raad.

OVERIGE VRAGEN

Schroom niet en mail naar info@natlab.nl. Telefonisch zijn we nu nog niet goed te bereiken voor vragen. Reserveren voor een film is niet meer mogelijk, je koopt je kaartje alleen nog online.