Programma vanaf 1 juni is bekend, onder voorbehoud

NOG EVEN GEDULD
DE KAARTVERKOOP START LATER!

WE MOGEN WEER! VEILIG, VERTROUWD EN INTIEM, MAAR NET EVEN ANDERS

Vanaf juni openen we de deuren van Natlab voor jou en kunnen we doen wat we het liefste doen: samen film kijken, nakletsen met een goed glas, hopelijk in de zon op het terras.

Het programma is bekend, de kaartverkoop start later. Alles nog onder voorbehoud. 
We laten je hier en via onze nieuwsbrief en socials weten wanneer je weer kaartjes kunt kopen.
Nog klein beetje geduld, maar het aftellen is begonnen.

OPEN OP 1 JUNI 4 JUNI

1 juni gaan we net niet redden, het moet relaxed en veilig zijn voor iedreen. We zetten nu in op donderdag 4 juni. De eerste dagen draaien we films voor een geselecteerd publiek, de groep die ons de afgelopen maanden is blijven steunen met een Betere Filmpasabonnement. Deze groep mag de eerste dagen met voorrang naar de film. We sturen Betere Filmpassers een apart bericht hoe dit in zijn werk gaat.

De horeca is vanaf 4 juni open voor iedereen (voor maximaal 30 personen). Er komt een mogelijkheid om te reserveren. 

Iedereen is straks weer welkom bij de film. Helaas niet allemaal tegelijk, er is een beperkte capaciteit per zaal en we openen in eerste instantie 3 zalen. Als alles goed verloopt proberen we snel uit te breiden, maar alleen als het veilig kan.

NET EVEN ANDERS

Als we open gaan, gaat alles net even anders dan wij en jij gewend zijn. Er zijn een paar regels bijgekomen. Deze lees je alvast hier, maar er wordt nog aan geschaafd. We moeten even oefenen. We geven je dus een idee van hoe het zal gaan, maar bekijk de pagina vooral nog eens, vlak voor je bezoek.