Nog kaarten in huis?

Heb je nog kaartjes voor een van de theatervoorstellingen en/of literaire programma's die de afgelopen periode bij ons te zien zouden zijn? Helaas ging het allemaal niet door, want we waren een tijdje dicht. Nu zijn we open, dat is een opluchting en het is hoog tijd om afspraken te maken over deze kaartjes.

We waren en zijn nog druk om het nieuwe theaterseizoen vorm te geven.

We denken nog wel een tijd nodig te hebben om het hele programma opnieuw in te richten, maar we hebben al een paar keer om je geduld gevraagd en we begrijpen dat ook geduld eindig is. Daarom willen we nu toch het afgelopen seizoen afsluiten.

We bieden je de keuze: je kunt het betaalde bedrag terugkrijgen of je steunt Natlab met een donatie.

1. GELD TERUG
Hier heb je wettelijk recht op, dus als je dat wenst kun je natuurlijk van dit recht gebruik maken. Stuur je gekochte ticket naar info@natlab.nl. Vermeld in de e-mail ook het bedrag waar je recht op hebt, je iban-rekeningnummer en de officiële naam waar het rekeningnummer aan gekoppeld is. Doe dit liefst voor 1 juli.

2. STEUN NATLAB
Voel je niet verplicht, maar door het bedrag te laten voor wat het is steun je ons enorm. We zijn weer open, omdat we te graag films laten zien en we weer fijne avonden uit willen bieden. Tegelijkertijd kunnen we dit op anderhalve meter nooit kostendekkend voor elkaar spelen. Iedere donatie kunnen we daarom heel hard gebruiken. Maar nogmaals, voel je vrij!

Wil je het bedrag doneren, laat ons dat dan ook weten door je tickets terug te sturen en te melden dat je geen geld terugwenst.

EN KOMEND SEIZOEN?
Jouw voorstelling is wellicht alsnog te zien komend jaar en anders zijn er hopelijk genoeg andere fijne theatervoorstellingen te bezoeken. Wanneer het programma bekend wordt en wanneer de kaartverkoop start is op dit moment nog niet bekend, maar abonneer je op onze theaternieuwsbrief (onderaan de pagina staat de aanmeldknop) of volg ons op facebook en we houden je op de hoogte.

Heb je nog dringende vragen, schroom niet om een e-mail te sturen via info@natlab.nl.