Bewaar je ticket, geniet later

CULTURELE SECTOR ROEPT HOUDERS VAN TICKETS OP:
BEWAAR JE TICKET, GENIET LATER

Natlab is nog in overleg met theatergezelschappen om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen, het is een hele puzzel. 

Daarnaast denken we na over hoe om te gaan met voorstellingen die we niet kunnen verplaatsen. Als consument heb je altijd een wettelijk recht op restitutie van het aankoopbedrag. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de sector zo groot is dat theaters, clubs, musea, podia, organisatoren, makers, failliet kunnen gaan als iedereen met een ticket zijn geld terugvraagt. 

Samen met verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor deze uitzonderlijke situatie. 

Kan een voorstelling of evenement uiteindelijk niet worden verplaatst naar een nieuwe datum dan kunnen wij een voucher aanbieden ter waarde van het aankoopbedrag, daarnaast blijft er de mogelijkheid om geld terug te vragen of om de waarde van je ticket(s) te doneren.

De komende weken proberen we een nieuwe datum te zoeken voor alle voorstellingen. Als dat proces is afgerond dan brengen we je daarvan op de hoogte en op dat moment vragen we je te kiezen:
- de reeds gekochte kaarten meenemen naar de nieuwe datum,
- een voucher voor een ander evenement bij Natlab,
- toch je geld terug of het bedrag doneren.


MEER INFO EN ACHTERGRONDEN OP BEWAARJETICKET.NL
Neem voor specifieke vragen contact op met info@natlab.nl.