We zijn weer open!

UPDATE 31 MEI
4 JUNI IS NATLAB WEER OPEN

We zijn druk met de laatste voorbereidingen, alles moet kloppen. Een bezoek aan Natlab moet relaxt zijn en veilig. Daarom nemen we iets meer tijd. 1 juni gaan we net niet redden. We willen nog even extra testen. En na 2,5 maand maakt een paar dagen geen groot verschil meer, ook al staan we (en jij misschien ook) te springen om te starten en fims te gaan zien op ons fijnste plekje van de stad.

Het programma is bekend, de kaartverkoop start later. Vanaf woensdag 3 juni vanaf 12:00 zetten we de kaartverkoop open.

De eerste twee dagen zijn de films exclusief voor de Betere Filmpashouders. Zij hebben de periode dat we dicht waren maandelijks 20,- doorbetaald en daarom krijgen zij deze twee dagen cadeau. Het café en ons terras is natuurlijk wel geopend voor iedereen, dus ben je nieuwsgierig hoe het eruit ziet, kom vooral even kijken. Bedenk wel dat de capaciteit beperkt is, het is snel vol in het café.

Voor films vanaf zaterdag 6 juni kan iedereen kaarten kopen.
Het gaat allemaal een beetje anders dan je gewend bent.
Lees hier de veranderingen
UPDATE 19 MEI
WE MOGEN WEER! VEILIG, VERTROUWD EN INTIEM, MAAR NET EVEN ANDERS

Vanaf juni openen we de deuren van Natlab voor jou en kunnen we doen wat we het liefste doen: samen film kijken, nakletsen met een goed glas, hopelijk in de zon op het terras.

We stellen een filmprogramma samen en treffen volop voorbereidingen in het gebouw. Minder tafeltjes en steolen in het café, een extra plek om je drankjes voor in de film te halen, een uitgekiende route door het pand, zodat we 1,5 meter van elkaar kunnen blijven. Van film kijken op 35 mm naar film kijken op 1500 mm.

Alles gaat natuurlijk net even anders dan jij en wij gewend zijn. Dat vraagt om een paar aanpassingen en afspraken. Boven alles geldt: denk aan elkaar. We gaan allemaal op onze eigen manier om met onze veiligheid. Houd rekening met de wensen van overige bezoekers. Samen zorgen we voor een fijne sfeer!

Een duidelijk overzicht van alle regels en richtlijnen vind je hier. Neem deze goed door voordat je naar Natlab komt. Tot in juni!

En voor alle pashouders (Betere Filmpas en Natlabpas) en Filmkringleden: we stellen iedereen binnenkort op de hoogte hoe en wanneer we jullie weer kunnen ontvangen. 


UPDATE 8 MEI
PASSEN EN METEN, OP WEG NAAR VOORZICHTIG WEER OPEN

We werken toe naar 1 juni, de datum waarop we (als het kan en als het mag) voorzichtig weer open mogen. Voor 30 personen, dat wel. Het is een begin en hopen dat we snel meer gasten mogen ontvangen.

We meten de ruimtes op, we berekenen hoeveel bezoekers er in de filmzaal passen, we maken het pand weer gezellig. En we houden je op de hoogte wat er mogelijk is. Dat doen we op deze plek, maar ook via socials en nieuwsbrieven.

Onze Betere Filmpashouders, Natlabpashouders en Filmkringleden ontvangen een email met meer info (als wij je mailadres ontvangen hebben bij je aanmelding). Iedereen die kaartjes heeft gekocht voor theater of voor Boekie Night ontvangen bericht per e-mail als we de agenda volledig hebben ingericht.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@natlab.nl.


UPDATE 9 APRIL
LANDELIJKE REGELING TERUGGAVE TICKET: BEWAAR JE TICKET GENIET LATER

Natlab is nog in overleg met theatergezelschappen om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen, het is een hele puzzel. 

Daarnaast denken we na over hoe om te gaan met voorstellingen die we niet kunnen verplaatsen. Als consument heb je altijd een wettelijk recht op restitutie van het aankoopbedrag. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de sector zo groot is dat theaters, clubs, musea, podia, organisatoren, makers, failliet kunnen gaan als iedereen met een ticket zijn geld terugvraagt. 

Samen met verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor deze uitzonderlijke situatie. 
Lees verder

Heb je nog een papieren kaartje van een geannuleerde voorstelling en geen contactgegevens achtergelaten, stuur dan een foto of ander bewijs van je ticket naar info@natlab.nl dan informeren we je over de mogelijkheden. 


UPDATE 24 MAART
NATLAB IS DICHT TOT 1 JUNI

Het duurt langer dan gehoopt, maar als we zo het virus kunnen stoppen dan is het voor een goede zaak. Tot 1 juni geen films, geen theater, geen bijzondere programma's geen lekkere drankjes en goed eten. 

We overleggen met filmdistributeurs en gezelschappen, maar ook met podia in het land en gezelschappen hoe we om gaan met de bestelde tickets en of voorstellingen kunnen worden verplaatst naar een andere datum. Dat heeft even tijd nodig. Uiteraard hopen we je straks weer in goede gezondheid te mogen ontvangen bij Natlab.

Zodra we meer weten nemen we contact op met iedereen die nog kaarten in huis heeft. 
Heb je een papieren kaartje en geen contactgegevens achtergelaten, stuur dan een foto of ander bewijs van je ticket naar info@natlab.nl dan informeren we je over de mogelijkheden. 


---
UPDATE 18 MAART
DANKJEWEL VOOR LIEVE WOORDEN EN MOOIE GEBAREN

We ontvangen steeds meer fantastische berichten van bezoekers. Soms een troostrijk woord, soms willen bezoekers het betaalde bedrag voor gekochte kaarten niet terug. Het zijn fantastische gebaren en echt een steun in de rug. Ook al lijkt een filmkaartje financieel verwaarloosbaar, alles helpt en het zorgt voor een grote glimlach. Ook dat helpt ons door deze weken.

Veel dank aan eenieder die ons een warm hart toedraagt. We hopen dat we je snel weer mogen ontvangen. Tot die tijd: kijk vooral veel films op PICL, ook daarmee steun je de filmbranche en Natlab een klein beetje.

---
UPDATE 15 MAART
NATLAB SLUIT DE DEUREN

Met pijn in ons hart hebben we vandaag besloten alle programma en de horeca te sluiten vanaf zaterdag 14 maart tot en met maandag 6 april.

Alle evenementen en filmvertoningen voor publiek gaan niet door. Ook het café en restaurant zijn gesloten en we hopen, net als iedereen, dat het Coronavirus snel voorbijgaat. 

Op deze plek proberen we iedereen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden. 

We begrijpen dat iedereen die kaarten in huis heeft, vragen heeft. We zullen iedereen zo snel als mogelijk benaderen, maar heb wat geduld.

Bezoekers die online een kaartje hebben gekocht ontvangen een informatiemail. Heb je een papieren kaartje en geen contactgegevens achtergelaten, stuur dan een foto of ander bewijs van je ticket naar info@natlab.nl en vermeld het bestelnummer van je ticket(s), je persoonsgegevens en het bankrekeningnummer (IBAN) waarop we het bedrag kunnen terugstorten.

NATLAB IS CLOSED

With a heavy heart, we have decided to cancel all events and close our restaurant from March 14th to June 1st. We hope, like everyone else, that the Coronavirus Disease will pass soon.

We try to keep everyone informed on this page as well as possible. 

We understand that anyone who bought tickets has questions. We will send an email to everyone as soon as possible, but we ask you for some patience.

If you have bought a paper ticket and left no contact details, please send a photo or other proof of your ticket to info@natlab.nl and state the order number of your ticket(s), your personal details and bank account number (IBAN) for a refund.