Natlab verandert: een vernieuwde website , een andere stijl

Natlab is in beweging. We zoeken continu naar andere wegen, naar nieuwe programma’s. We zijn het afgelopen jaar intensieve samenwerkingen gestart met het Parktheater voor theater (met meer jeugdtheater en cabaret in Natlab). Samen met de Effenaar draaiden we in juni in alle filmzalen de Beatles-film YESTERDAY, met na afloop een concert van de Eindhovense Beatlesband BeApple. En er zijn weer nieuwe plannen in de maak. We pakken groots uit tijdens de komende Dutch Design Week samen met onze Natlab-genoten Baltan en Broet en tijdens de schoolvakanties organiseren we nog meer dan vroeger jeugd- en familieprogramma's.

We zijn nog lang niet klaar. Binnenkort hebben we goed nieuws voor onze Engelstalige Eindhovenaren en ook in het café en restaurant zul je de komende maanden veranderingen gaan merken. 

EEN NIEUWE SITE

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een vernieuwde site. Dat was nodig, omdat we nog af en toe te horen kregen dat niet iedereen goed haar weg wist te vinden. Ook willen we alle nieuwe programma’s een goede plek geven zonder dat onze reguliere films ondersneeuwen. 

Het ziet er dan wel anders uit, maar we beloven je dat het snel zal wennen. Je kunt klikken op alles met een felle kleur. Die felblauwe knoppen knallen eruit, titels hebben meer nadruk dankzij de hoofdletters, foto’s en beeldmateriaal vallen meer op door de lichte achtergrond, alles om jou zo snel mogelijk overzicht te geven op de pagina. Mooie programma’s verdienen een gebruiksvriendelijke site.

NOG MEER EINDHOVEN

We worden meer Eindhoven dan we al waren. Dankzij de BILO, een nieuwe letter. Ontworpen door Pieter van Rosmalen uit Eindhoven. Zijn letterontwerpen zie je overal, Pieter maakte de huisstijlletter van Eindhoven en als je in Zuid-Korea komt dan vind je zijn letter op alle verkeersborden en vanaf nu dus ook bij Natlab. De BILO is stoer, maar speels.
boldmonday.com

Pieter van Rosmalen in Zuid-Korea , foto Erik de Vlaam

Kleuren en lijnen zijn ontwikkeld door Scherpontwerp, misschien wel het Eindhovenste ontwerpbureau, onder meer verantwoordelijk voor vormgeving van ons eigen PSV en voor de affiches van Theo Maassen.
Met Marc en Alphons van Scherpontwerp werken we al samen sinds we op Strijp-S zitten. Zij bedachten onze eerste huisstijl en ze frissen ‘m nu een beetje op.
scherpontwerp.nl

IN ONTWIKKELING

We zijn er nog niet. Op dit moment testen we ook een nieuw kaartverkoopsysteem. Eentje die zich aan de achterkant beter laat bedienen, maar ook een die het voor jou nog eenvoudiger maakt om online kaartjes te kopen. Dit kassasysteem zullen we het komend jaar integreren met de site, voor nog meer gebruiksgemak, het vullen van wensenlijstjes en winkelmandjes, of het aangeven van eigen voorkeuren.

We houden je op de hoogte.