Wat doen jouw kids deze zomer? WEET IK VEEL! festival!

Waren jouw kinderen vorig jaar ook bij het WEET IK VEEL! festival op Strijp-S? Hebben ze met een drone gevlogen, hun eigen website gecreëerd, hun eigen afwasmiddel gemaakt of een huis gebouwd van bamboe? Vonden ze het net zo supertof als wij en konden ze er maar niet over ophouden? Of zijn je kids nog niet naar het WEET IK VEEL! festival geweest, maar willen ze ook zulke leuke dingen leren tijdens allerlei verschillende workshops?


Laat ze dan dit jaar ons nóg gavere programma ontdekken! Van leren programmeren, je eigen virtual reality-wereld bouwen, helemaal zelf een animatiefilm, speelfilm of vlog maken, leren skaten van een professional tot muziek maken op een heel nieuwe manier. Kijk snel op weetikveelfestival.nl om plekjes te bemachtigen, want het volledige programma staat online en de kaartverkoop is gestart.

Het festival is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Een dagkaartje kost € 24,50. Daarvoor krijgen de kinderen een gezamenlijke dagopening, twee workshops, een lunch, een supertoffe afsluitende activiteit, heel veel gezelligheid en een unieke ervaring.

Wat doen jouw kinderen in de laatste week van de zomervakantie? WEET IK VEEL! festival natuurlijk!