SamenUIT in Natlab

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en er samen op uit? Dan is SamenUITagenda wat voor jou! 

SamenUITagenda is een landelijk initiatief met als missie mensen samen te brengen rondom evenementen, projecten en activiteiten. Ontmoeten staat hierbij centraal.Natlab door Plaza Futura sluit aan bij dit initiatief. Het voormalig Natuurkundig Laboratorium van Philips, het Natlab, is nu hét filmtheater van Eindhoven en dient als een culturele ontmoetingsplaats. Naar Natlab ga je voor de betere film, theater, dans, exposities, lezingen, debatten en eerlijk eten en drinken in het café-restaurant. Kortom, u kunt er altijd terecht voor een interessante en gezellige ontmoeting. Maak deze ontmoeting compleet door samen met anderen voorafgaand een kopje koffie te drinken of gezellig na te praten over de voorstelling.

Hoe werkt het?

Iedereen kan gebruik maken van de SamenUITagenda. Je kunt je als individu gratis aanmelden en direct oproepjes plaatsen en/of activiteiten te vinden om aan deel te nemen.

Ook kun je groepen aanmaken voor bijvoorbeeld gedeelde interesses, zoals een filmgroep, een groep voor documentaire liefhebbers, maar denk ook aan een groep speciaal gericht op de lezingen en cursussen die in Natlab worden gegeven. Zo’n groep starten kan heel eenvoudig en vervolgens kun je in deze groep gemakkelijk oproepjes plaatsen voor gelijkgestemden.

Kun jij niet stilzitten en wil je dingen DOEN?

Word dan Ambassadeur van SamenUITagenda. Dan plan jij als eerste op het platform de activiteiten en uitjes waar andere mensen zich bij aan kunnen sluiten.

Wil je meer weten en je direct inschrijven?

Ga dan naar de website van Eindhoven SamenUITagenda