Natlab

De gemeente Eindhoven investeerde in 2013 in de complete renovatie van het honderdjarige voormalige Philips Natuurkundig Laboratorium. Het project werd uitgevoerd naar een ontwerp van architect Peter Claassens van N-architecten in Maastricht.
Het café-restaurant is ingericht door Eindhovense ontwerpers, onder wie Jeroen Wand, die tekende voor de stoelen. De entree en de overige openbare ruimten bieden plaats aan een constant wisselende expositie van actueel design en fotografie. In de expozalen (die zijn vernoemd naar de componist Dick Raaijmakers en filmer/fotograaf Paul de Nooijer) zijn voortdurend presentaties te zien van kunstenaars die de grenzen opzoeken van muziek, beeldende kunst, wetenschap en film. In de openbare onderdoorgang van Natlab realiseerde kunstenaar Daan Roosegaarde zijn project ‘Crystal’. De bewegwijzering en de corporate identity zijn ontworpen door Scherpontwerp.

DE ZALEN EN ANDERE RUIMTES IN NATLAB ZIJN OOK TE HUUR!
Voor informatie over alle mogelijkheden en prijzen neemt u contact op met Karin Niessen (E: karin@plazafutura.nl).
Zie hiervoor ook Verhuur.

Ruimtes:
zaal 1: 48 stoelen
zaal 2: 64 stoelen
zaal 3: 36 stoelen
zaal 4: 45 stoelen
auditorium: 130 stoelen
podiumzaal: 178 stoelen (met inschuifbare tribune)
expozalen: Dick Raaijmakers zaal & De Nooijer zaal
studio’s en workshopruimtes
café-restaurant


De stoelinrichting voor Natlab werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Filmfonds.

 

 






 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.