Kortingen en cadeaubonnen

De Betere Filmpas
Met deze pas gaat u voordelig en zo vaak als u wilt naar de film voor een vast bedrag van € 19,- per maand. Bovendien wordt u betrokken bij bijzondere activiteiten in Natlab en gelden er leuke privileges voor De Betere Filmpashouders. U koopt De Betere Filmpas bij de kassa.
Heeft u een Betere Filmpas? Dan haalt u uw toegangskaart voor de film aan de kassa op vertoon van uw Betere Filmpas. 
Het is niet mogelijk om uw gratis toegangskaart online te bestellen. 

Plazapas: korting op film, muziek en theater
De kortingspas van Natlab door Plaza Futura geeft flinke korting op al de voorstellingen (film en theater) van Natlab door Plaza Futura.
Op vertoon van de kortingspas krijgt u korting op het programma van Plaza Futura in Natlab. De pas kost €20,00 en is één jaar geldig vanaf de datum van aanschaf. De korting op films is maximaal € 1,00. Op maandag krijgen pashouders extra korting: € 3,00. Op overig programma bedraagt de korting maximaal € 5,00.
Na een jaar kan de pas worden verlengd. De pas is niet geldig bij voorstellingen van derden.
Wilt u met korting naar de film? Hier kunt u zich aanmelden als PlazaPashouder.

Studentenkorting + CJP
Op vertoon van je studentenpas/CJP krijg je uiteraard korting. Je betaalt voor een filmkaartje € 8,-.
Deze kaartjes kun je alleen aan de balie kopen, niet online. In het geval van filmkaartjes kun je wel telefonisch reserveren.

Cadeaubon Natlab door Plaza Futura
Op zoek naar een origineel cadeau? Natlab door Plaza Futura heeft Cadeaubonnen, die u kunt inwisselen voor programma van Plaza Futura in Natlab. Ook in het café-restaurant kunt u deze bon gebruiken. De Cadeaubon is te koop voor € 7,50, € 10,00 of € 15,00. Bij het verzilveren van de cadeaubonnen kunnen wij geen wisselgeld teruggeven.

Bonnen 
Natlab door Plaza Futura accepteert als betaalmiddel: Nationale Bioscoopbon, MaDiWoDo-bioscoopkaart en de Cadeaubon Natlab door Plaza Futura.

MaDiWoDo-Bioscoopkaart
Een MaDiWoDo-bioscoopkaart is geldig voor elke film van maandag t/m donderdag, behalve op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Deze bon is alleen inwisselbaar aan de kassa en is niet te gebruiken bij evenementen. Voor 3D-voorstellingen en specials geldt een toeslag.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.