Kaartverkoop & Info

Kaartverkoop & Informatie | 040 294 68 48

Kaartverkoop & informatie aan de balie en telefoon
Per telefoon kunt u kaarten reserveren. Filmreserveringen vervallen een half uur voor aanvang van de voorstelling, voor al het overig programma aanbod vervallen de reserveringen een dag voor aanvang van de voorstelling. Haal uw kaarten dus op tijd op. Bent u verhinderd, laat het ons dan even telefonisch weten; een ander heeft wellicht belangstelling voor uw kaartje.

Online kaartverkoop | natlab.nl
Via onze website koopt u 24 uur per dag kaarten voor ons programma, tot een half uur voorafgaand aan aanvang van de voorstelling. De kaarten worden (zonder extra kosten) direct afgerekend. U print uw e-ticket of zorgt dat u het ticket kunt laten zien vanaf uw telefoon en neemt het mee naar Natlab. U hoeft níet eerst naar de kassa met dit kaartje. U kunt direct naar de zaal, waar uw kaart gescand wordt.

Online reserveren is niet mogelijk.
Ook reserveren of kaarten kopen via e-mail is niet mogelijk.
U kunt alleen telefonisch kaarten reserveren (040 294 68 48). Deze gereserveerde kaarten haalt u uiterlijk een half uur voor aanvang op aan de kassa, daarna vervalt uw reservering.

Kom op tijd en beleef film en theater ongestoord, op zijn best.
We vinden het waardevol dat onze bezoekers het programma dat zij bezoeken optimaal kunnen beleven. Wij doen er alles aan om de film- of theaterervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, door kwaliteit te bieden in goed uitgeruste zalen met de beste techniek, stoelen en service.
De zaaldeur gaat daarom dicht zodra de film of voorstelling begint. Het is niet toegestaan de zaal te betreden na aanvang van film of theater. Wie te laat komt -al is dat maar één of enkele minuten- kan het programma dus helaas niet meer bezoeken.

Prijsoverzicht
Maandag & Zondag na 18.00 uur:
Regulier € 8,00
PlazaPas €6,50
Studenten/Scholieren/CJP €6,50

Dinsdag t/m donderdag & zondag voor 18.00 uur:
Regulier €10,00
PlazaPas €9,00
Studenten/Scholieren/CJP €8,50

Vrijdag en zaterdag:
Regulier €10,50
PlazaPas €9,50
Studenten/Scholieren/CJP €9,00

Jeugd t/m 12 jaar kan elke dag voor €5,00 naar de film.

Pinnen graag
Voor uw en onze veiligheid verzoeken we u liever te pinnen in plaats van contant te betalen.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.