Huisregels

Er zijn een aantal afspraken gemaakt, zodat een bezoek aan Natlab voor iedereen gezellig blijft.

Kom op tijd
Als je naar een film, voorstelling of andere activiteit komt, wil je hier natuurlijk helemaal in op gaan. Laatkomers storen de bezoekers die op tijd kwamen. Daarom kan je helaas niet meer naar binnen als de film begonnen is.

Telefoon op stil
Vergeet niet je telefoon voor aanvang van de film of voorstelling op stil te zetten, zodat je anderen niet stoort.

Leeftijdsgrenzen
Volgens de wet krijgen jongeren die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. haal een lekker drankje of eten als je naar de film. Bij theatervoorstellingen zijn drankjes en eten niet toegestaan. 

Samen houden we de zalen schoon

Heb je een lekker drankje of hapje gehaald bij onze horecagelegenheid? Deze mag je tijdens de film nuttigen. Zorg er na afloop voor dat je rommel en glaswerk opruimt. Op deze manier houden we de zaal schoon voor de volgende bezoeker en mag jij verwachten dat jij op een schone plek kan gaan zitten.

Geen beeld- en geluidsopnamen
Het is niet toegestaan om te fotograferen, filmen of geluidsopnamen te maken tijdens een film of voorstelling.

Pin Only bij onze kassa
Voor films, specials en andere activiteiten kan je enkel met pin betalen en dus niet meer met contant geld. In ons café en restaurant kun je zowel met je pinpas als met contant geld betalen. Soms heerst er wat verwarring over de (verplichte) acceptatie van contant geld. De wet zegt dat biljetten en munten, net als de pinpas, wettige betaalmiddelen zijn. Het is echter geen verplichting alle betaalmiddelen te accepteren, zolang we dit duidelijk aangeven.

Bij Natlab gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.