Filmkring

Als lid van de Filmkring kan je zeven keer per jaar naar de film, op een vaste ochtend in de maand voor een bedrag van € 65,-.

Het programma is zeer gevarieerd en loopt van september tot en met mei. 

Speciaal voor de Filmkring maken we een selectie uit nieuw uit te komen films en proberen hierbij zoveel mogelijk voorpremières te krijgen: films die nog niet bij Natlab in première zijn gegaan. Deelnemers krijgen uiterlijk een week van tevoren informatie over de komende film toegestuurd.

Data en tijden

 

Het datumschema voor seizoen 2019-2020 is nu te downloaden.

Leden van de Filmkring ontvangen hierover ook persoonlijk bericht.

Het filmseizoen loopt van september t/m mei. Je kunt zelf een vaste dag in de maand uitkiezen waarop je de Filmkring bezoekt. Deze dag kies je voor aanvang van het seizoen. De film start op alle dagen om 10.30 uur. We vragen je oplettend te zijn betreffende vakanties, feestdagen en de Dutch Design Week.

Aan het begin van jouw eerste seizoen, bij het bezoeken van de eerste film, ontvang je een persoonlijke Filmkringpas met daarop de door jou aangeleverde pasfoto en je pasnummer.

Filmkringgastvrouw Maryam Anema ontvangt je voor de films bij de filmzaal. We willen je vragen om de Filmkringpas gereed te houden, dit is je toegangsbewijs.

Inschrijven

Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan in de maanden juni en juli of aan het begin van het seizoen in september en oktober via onderstaand inschrijfformulier. Je abonnement wordt automatisch verlengd na afloop van een seizoen. Zo ben je altijd van een plaats verzekerd. De kosten van het abonnement betaal je per Filmkringseizoen. Het abonnement is altijd opzegbaar, maar heb je het eenmaal opgezegd dan kan je dit opgezegde abonnement niet heractiveren. Wil je nadat je hebt opgezegd weer lid worden, dan hebben wij een nieuwe inschrijving nodig.

Het inschrijfformulier is hier te downloaden. 

Het formulier met de pasfoto, kan je inleveren aan de kassa van Natlab of opsturen naar:

Natlab 
t.a.v. Secretariaat - Filmkring
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

De algemene voorwaarden vind je hier.

Wijziging doorgeven

Ben je onlangs verhuisd? Of heb je een nieuw emailadres? Mocht er iets in je gegevens veranderen dan kan je dit aan ons doorgeven met dit wijzigingsformulier.  

Opzeggen

Wil je jouw abonnement opzeggen? Dat kan uiteraard. Wij vragen je dit schriftelijk te doen via dit formulier. 

De Filmkringbrief

De meest recente Filmkringbrief kan je hier downloaden:

- september 2018
- oktober 2018
- november 2018

- januari 2019
- februari 2019
- maart 2019
- april 2019
- mei 2019
- juni 2019
- juli 2019