Filmkring

Als lid van de Filmkring kunt u zeven keer per jaar naar de film, op een vaste ochtend in de maand voor een bedrag van € 65,-.

Het programma is zeer gevarieerd en loopt van september tot en met mei. In seizoen 2018-2019 voegen we daar in juni bovendien nog een extra 'bonusfilm' aan toe.

Speciaal voor de Filmkring maken we een selectie uit nieuw uit te komen films en proberen hierbij zoveel mogelijk voorpremières te krijgen: films die nog niet bij Natlab door Plaza Futura in première zijn gegaan. Deelnemers krijgen uiterlijk een week van tevoren informatie over de komende film toegestuurd.

Tot slot: in juli en augustus krijgt u als lid van de Filmkring overdag € 1,50 korting op al onze reguliere voorstellingen op vertoon van uw Filmkringpas.
 

Data en tijden

Het datumschema voor seizoen 2018-2019 is hier te downloaden.


Het filmseizoen loopt van september t/m mei. U kunt zelf een vaste dag in de maand uitkiezen waarop u de Filmkring bezoekt. Deze dag kiest u voor aanvang van het seizoen. Dit is ofwel een vaste dag in de eerste, tweede of derde week van de maand, of donderdag of vrijdag in de vierde week van de maand. De film start op alle dagen om 10.30 uur. We vragen u oplettend te zijn betreffende vakanties, feestdagen en de Dutch Design Week.

 

Aan het begin van uw eerste seizoen, bij het bezoeken van de eerste film, ontvangt u een persoonlijke Filmkringpas met daarop de door u aangeleverde pasfoto en uw pasnummer.

 

Filmkringgastvrouw Maryam Anema ontvangt u voor de films bij de filmzaal. We willen u vragen om de Filmkringpas gereed te houden, dit is uw toegangsbewijs. 
 

Inschrijven

Uw abonnement wordt automatisch verlengd na afloop van een seizoen. Zo bent u altijd van een plaats verzekerd. De kosten van het abonnement betaalt u per Filmkringseizoen. Het abonnement is altijd opzegbaar, maar heeft u het eenmaal opgezegd dan kunt u dit opgezegde abonnement niet heractiveren. Wilt u nadat u opgezegd heeft weer lid worden, dan hebben wij een nieuwe inschrijving nodig.

Het inschrijfformulier is hier te downloaden. 


Het formulier met de pasfoto, kunt u inleveren aan de kassa van Natlab of opsturen naar:

Natlab door Plaza Futura
t.a.v. Secretariaat - Filmkring
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

Wijziging doorgeven

Bent u onlangs verhuisd? Of heeft u een nieuw emailadres? Mocht er iets in uw gegevens veranderen dan kunt u dit aan ons doorgeven middels een wijzigingsformulier, dat u hier kunt downloaden.  

Opzeggen

Wilt u uw abonnement opzeggen? Dat kan uiteraard. Wij vragen u dit schriftelijk te doen via dit formulier. 

De Filmkringbrief

De meest recente Filmkringbrief kunt u hier downloaden:

- september 2018
- oktober 2018
- november 2018