Adres en bereikbaarheid

Natlab bevindt zich op industrieel erfgoed Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Te midden van leuke winkels, gezellige eettentjes en wooncomplexen bevindt zich ons filmtheater en restaurant.

Ons adres

Natlab door Plaza Futura
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

 

T 040 294 6848
E info@plazafutura.nl

 

Parkeren

Hieronder ziet u een plattegrond met daarop de verschillende parkeergelegenheden van Strijp-S. Rijdt u met een navigatiesysteem? Om bij Natlab te komen kunt u Kastanjelaan 103 invoeren. U wordt dan geleidt naar het huis tegenover Natlab. Op deze manier is het eenvoudiger de parkeergelegenheden te bereiken.

Uitrijkaarten voor alle parkeergelegenheden met een slagboom zijn verkrijgbaar bij de receptie. Uitrijden vóór 17.30 uur bedraagt € 6,00 en uitrijden na 17.30 uur bedraagt € 2,50.

Let op: dit geldt niet voor de parkeerplaats achter het Veemgebouw. Aangegeven met het zwarte N.P. vlak op de kaart.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Station Strijp-S ligt op 10 minuten loopafstand van Natlab. Vanaf Station Eindhoven Centraal kunt u Natlab bereiken met bus 401, 402 en 403.

In verband met wegwerkzaamheden is de Schootsestraat van 14 augustus tot medio oktober afgesloten, zoals te zien is op onderstaande plattegrond: