Adres en bereikbaarheid

Natlab bevindt zich op industrieel erfgoed Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Te midden van leuke winkels, gezellige eettentjes en wooncomplexen bevindt zich ons filmtheater en restaurant.

Ons adres

Natlab 
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

 

T 040 294 6848
E info@natlab.nl

 

Parkeren bij Natlab

Hieronder ziet u een plattegrond met daarop de verschillende parkeerterreinen van Strijp-S. Rijdt u met een navigatiesysteem? Om bij Natlab te komen kunt u Kastanjelaan 103 invoeren. U wordt dan geleid naar het huis tegenover Natlab. Op deze manier is het eenvoudiger de parkeergelegenheden te bereiken.

Uitrijkaarten voor alle parkeergelegenheden met een slagboom zijn verkrijgbaar bij de receptie. Uitrijden voor 17.30 uur bedraagt € 7,50 en uitrijden na 17.30 uur bedraagt € 3,-.

Bekijk de 'slimme parkeerkaart' om te zien welke parkeerplaatsen plek hebben.

Let op: deze uitrijkaarten gelden niet voor de parkeerplaats achter het Veemgebouw, aangegeven met het zwarte N.P. vlak op de kaart.


Openbaar vervoer

Station Strijp-S ligt op 10 minuten loopafstand van Natlab. Vanaf Station Eindhoven Centraal kunt u Natlab bereiken met bus 401, 402 en 403. U kunt uitstappen bij bushalte Cederlaan en moet dan een iets teruglopen.