Ons nieuwsoverzicht

 • Don Carlos live vanuit OpĂ©ra de Paris

  Als er één opera bestaat die zowel op dramatisch als op dramaturgisch vlak alle grenzen overschrijdt, dan is het wel Don Carlos van VerdiDeze prachtige opera met in de hoofdrol Jonas Kaufmann wordt as. donderdag 19 oktober om 18.00 uur opgevoerd in Parijs, maar via livestream is het stuk tegelijkertijd ook te zien in onze Podiumzaal - een bijzondere ervaring.

 • Matrimonio all'Italiana

  Ter gelegenheid van De Week van de Italiaanse taal vertonen wij op donderdag 19 oktober de prachtig gerestaureerde film Matrimonio all'Italiana. Vanaf 19.00 starten we met een aperitief, aangeboden door Mevrouw Callea, directrice van het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam. Zij zal daarna om 20.00 uur de Week van de Italiaanse taal openen, samen met Pauline Terreehorst, directeur van Plaza Futura.

 • Cinekid in Natlab

  In de herfstvakantie kun je in Natlab komen genieten van de allerleukste, grappigste en mooiste films tijdens filmfestival Cinekid. Met op zaterdag 14 oktober een feestelijke opening! 

 • Beiaardspel in Eindhoven voor Natlab

  Ter gelegenheid van de voorstelling Over de beiaardier die in een klok veranderde op woensdagavond 11 oktober speelt beiaardier Rosemarie Seuntiëns op dindag 10 en woensdag 11 oktober Perfect Day van Lou Reed op de beiaarden van Eindhoven.  

 • Wegens grote belangstelling vanavond extra voorstelling Brimstone om 21.35

  Wie deze grote winnaar van het Nederlands Film Festival nog niet gezien heeft, kan 'm deze week alsnog bij ons zien. Brimstone is een duistere westernthriller van Martin van Koolhoven met Guy Pearce als een kwaadaardige dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.