Ons nieuwsoverzicht

 • De Buitenfilm gaat niet door

  Het weerbericht ziet er niet al te best uit, dus helaas gaat de BUITENFILM vanavond niet door. Hopelijk vrijdag beter weer! Als het weer het dan weer toelaat zie je die avond om 21.30 uur La Pazza Gioia.

 • Art in August

  Er zijn altijd van die grote tentoonstellingen waar je graag heen was gegaan, maar die je door omstandigheden niet kon bezoeken. Soms waren ze te ver weg, het was te druk of het is er niet van gekomen. Steeds vaker worden dit soort tentoonstellingen gefilmd en aangeboden aan theaters als het onze, zodat wij u de kans kunnen bieden ze van dichtbij te komen bekijken.

 • De Buitenfilm gaat door!

  De lucht is prachtig blauw en het zonnetje schijnt: de Buitenfilm gaat dus weer door! Om 21.45 uur zie je Pride op onze binnenplaats. We verwachten dat het druk wordt, dus neem gerust je klapstoel mee. Tot straks! 

 • De Buitenfilm gaat door!

  De zon komt langzaamaan weer te voorschijn, de Buitenfilm gaat dus door! Om 21.45 uur vertonen we Of ik gek ben op onze binnenplaats. Tot straks!

 • Opera Italia: 4 topproducties in augustus

  Reis deze maand vanuit Eindhoven langs de grote operapodia van Midden-Europa en bezoek La forza del destino in München, Il Trovatore in Salzburg, I due Foscari in Milaan en Tosca in Zurich. Beleef van dichtbij de ster-tenor van dit moment, Jonas Kaufmann en geniet van het grote talent van de rijpe Placido Domingo.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.