Ons nieuwsoverzicht

 • Lezing van Ko van Dun bij Final Portrait

  Kunsthistoricus Ko van Dun verzorgt op vrijdag 15 december om 19.30 uur een lezing bij de film Final Portrait, over kunstenaar Giacometti. Final Portrait schetst een beeld van Giacometti's uitgesproken persoonlijkheid, humor, werkwijze, favoriete tijdverdrijf en spitsvondige manier van communiceren.

 • Speciale voorpremière Human Flow van Ai Weiwei

  Deze documentaire van internationaal gerenommeerd kunstenaar Ai Weiwei laat zowel de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis zien als ook de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten. De film gaat pas 14 december landelijk in première, maar in Natlab ziet u deze indrukwekkende documentaire al op zondag 10 december om 14.50 uur als speciale voorpremière.

 • Vrijdag 1 december: theatervoorstelling BAGDAD

  Documentair theater over jongens die op vlinders jagen en mannen die moorden. 
  Schrijver en journalist Chris Keulemans groeide in de jaren zestig op in Irak. Hij ging er naar school, leerde zwemmen op de sjieke Al-Wijah Club en zwierf rond met de bedoeïenenkinderen in de buurt.
  Theatermaker Enkidu Khaled werd in 1985 in Bagdad geboren, tijdens de oorlog tussen Irak en Iran. Hij woonde in een wijk omringd door dadelbomen, appelbomen, honden en koeien.

 • Voorpremières regiedebuut Theo Maassen met Q&A

  Officieel gaat Theo Maassens regiedebuut Billy op 4 januari in première, maar wij hebben in december al een aantal voorpremières geprogrammeerd. Theo is hier zelf bij aanwezig om na afloop van de film vragen van het publiek te beantwoorden tijdens een Q&A. 

 • Theatergezelschap De KOE - HelloGoodbye

  HelloGoodbye is een komedie zonder midden, een plek waar het begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.