Ons nieuwsoverzicht

 • Cinema Pirandello - Italiaans Filmfestival

  DONDERDAG 24.8 OM 1700 UUR FEESTELIJKE OPENING IN AANWEZIGHEID VAN GIOVANNA TAVIANI, IEDEREEN WELKOM Van do 24 t/m zo 27 augustus staat Natlab in het teken van Italiaans Filmfestival Cinema Pirandello. Gedurende deze vier dagen worden tien films vertoond die gebaseerd zijn op het werk van de Italiaanse schrijver Luigi Pirandello. Het is 150 jaar geleden dat hij werd geboren en overal in de wereld herdenken ze hem en zijn werk. Het festival wordt feestelijk geopend met film en talks met speciale gast Giovanna Taviani, die gaat vertellen over haar ervaringen op de set van Kaos van haar vader en oom en wat daaruit voortgekomen is. Het volledige programma vind je hier. 

 • De Buitenfilm gaat door!

  Het weer is helemaal opgeklaard, dus de Buitenfilm gaat gewoon door! Vanavond zie je Er Ist Wieder Da op onze binnenplaats. Tot dan!

 • De Buitenfilm gaat door!

 • Vandaag extra Buitenfilm

  We baalden ontzettend dat we twee weken geleden Hell or High Water af hebben moeten lassen vanwege het slechte weer. Dus hebben we besloten 'm maandagavond 14 augustus alsnog te vertonen, om 21.30 uur. Een film die je echt niet mag missen, tot dan!

 • Stertenor Jonas Kaufmann in La Forza del Destino

  Vanavond nemen wij u mee naar de Bayerische Staatsoper in München, waar we de wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann zien schitteren als Don Alvaro in Verdi's La Forza del Destino. Echter, u hoeft er Eindhoven niet voor uit: het stuk werd live opgenomen waardoor het vanavond om 20.00 uur te zien is in onze Podiumzaal! Meer info & tickets vindt u hier.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.