Ons nieuwsoverzicht

 • Wegens grote belangstelling vanavond extra voorstelling Brimstone om 21.35

  Wie deze grote winnaar van het Nederlands Film Festival nog niet gezien heeft, kan 'm deze week alsnog bij ons zien. Brimstone is een duistere westernthriller van Martin van Koolhoven met Guy Pearce als een kwaadaardige dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning.

 • Beleef Manifesto in Natlab

  Manifesto is de filmische versie van de installatie die eerder dit jaar tijdens het Holland Festival te zien was en daar met enorm enthousiasme werd ontvangen. De film is gemaakt door kunstenaar en filmer Julian Rosefeldt, die actrice Cate Blanchett in dertien verschillende scenes bijzondere kunstenaarsmanifesten uit de vorige eeuw laat verbeelden.

 • Filmfestival VenetiĆ«, een verslag

  Pauline Terreehorst, directeur van Natlab, bezocht het filmfestival van Venetië. Hier leest u haar verslag van deze editie.

 • Love is thicker than water met inleiding en nagesprek

  Aankomende vrijdagavond om 20.00 uur is regisseur Ate de Jong persoonlijk aanwezig om zijn nieuwe film Love is thicker than water in te leiden en na afloop vragen van het publiek te beantwoorden.

 • Vacature Raad van Toezicht

  Vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn van de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht zoeken wij een nieuwe voorzitter. Daarnaast zoeken wij uitbreiding van de Raad van Toezicht met een nieuw lid. Voor de functie van voorzitter zoeken wij een boegbeeld met een lokaal en landelijk maatschappelijk netwerk, politieke sensibiliteit, kennis van de cultuursector en affiniteit met film, theater, nieuwe media en innovatie. Van het nieuwe lid vragen wij kennis van nieuwe media en nieuw ondernemerschap. Solliciteren
  Uw brief of email met motivatie en cv ontvangen wij graag voor 15 september 2017 tav Raad van Toezicht Stichting Plaza Futura, p/a Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven, of per mail: francoise@plazafutura.nl.
  Nadere inlichtingen bij: Pieter Hendrikse, lid van de Raad van Toezicht, E: pieterjjeindhoven@gmail.com M: 0613767330

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.