Ons nieuwsoverzicht

 • Gewijzigde openingstijden feestdagen

  Tijdens de Kerstvakantie is in Natlab nog meer mee te maken voor de hele familie. Op een paar momenten na is er van 's ochtends tot 's avonds programma. Kijk hier wanneer Natlab gesloten is of later opent.

 • Voorpremière film Mandela

  Vanwege het overlijden van Nelson Mandela vertoont Natlab door Plaza Futura op zaterdag 14 december een speciale voorpremière van de film Mandela: Long Walk to Freedom.

 • Alternatieve kerst met controversiële film Lars Von Trier


  Wie een zeer alternatieve Tweede Kerstdag wil, kan dit jaar terecht in Natlab. Op 26 december wordt een speciale marathonvoorstelling georganiseerd van NYMPHOMANIAC, de nieuwe film van de Deense regisseur Lars von Trier (MELANCHOLIA, ANTICHRIST, DANCER IN THE DARK), met hoofdrollen voor Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Uma Thurman, Willem Dafoe en Jamie Bell.

 • meer_kerst

  Met kerst zorgt Natlab door Plaza Futura voor de hele familie. We presenteren tijdens de Kerstvakantie een dagelijks programma met de beste filmtitels van dit moment, verschillende jeugdfilms, filmvertoningen voor ouders met baby's. En er is een FilmLab, waar kinderen kunnen experimenteren met licht, geluid, beweging, spel en projectie, kortom: de facetten van film. 
  Bovendien ziet u op Tweede Kerstdag de nieuwste en zeer spraakmakende film van de Deense filmmaker Lars Von Trier: Nymphomaniac. Ook het café-restaurant viert kerst: op Tweede Kerstdag kunt u gezellig aanschuiven en gezamenlijk aan lange tafels genieten van een kerstdiner.

 • DO 14-11: 2D-versie van The Young and Prodigious T.S. Spivet

  Donderdag 14-11 om 19.00 uur ziet u niet de 3D-versie, maar de gewone versie van de film The Young and Prodigious T.S. Spivet.  

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.