Ons nieuwsoverzicht

 • Galavoorpremière Het Diner: groot succes

  Met de benen buiten tijdens de officiële galavoorpremière van Het Diner in Natlab. Samen met filmtheater Tuschinski in Amsterdam kreeg Plaza Futura in Natlab de exclusieve voorpremière van de verfilming van de internationale bestseller van Herman Koch. Via een live verbinding sprak de cast en crew vanuit Tuschinski ook de Eindhovense genodigden toe.

 • NIEUW: download 't weekprogramma

  Op veler verzoek: het weekprogramma is voortaan te downloaden (en printen). Op de pagina WEEKPROGRAMMA vindt u wekelijks het overzicht.

 • Het Diner - vanaf 7 november te zien in Natlab

  Vanaf donderdag a.s. (7 november) ziet u in Natlab Het Diner, de verfilming van de internationale bestseller van Herman Koch. Met een Nederlandse topcast: Jacob Derwig, Daan Schuurmans, Thekla Reuten en Kim van Kooten.  

 • Vanavond (4-11): beperkt aantal plaatsen restaurant

  Vanwege een besloten galavoorpremière van Het Diner is er vanavond een kleiner aantal tafels beschikbaar om aan te eten.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.