Ons nieuwsoverzicht

 • Club Natlab &FOOD: Filmklassiekers

  Legendarische filmklassiekers over de verschillende sociale en culturele aspecten van 'samen eten’. De films worden ingeleid door bijzondere gasten die een origineel licht zullen werpen op het thema van elke film.

 • Platina voor natuurfilm De Nieuwe Wildernis

  De natuurfilm De Nieuwe Wildernis over de Oostvaardersplassen heeft de status van Platina Film bereikt. Al meer dan 400.000 bezoekers hebben de film van de regisseurs Mark Verkerk en Ruben Smit in de bioscoop gezien sinds de première op 26 september.

 • Vanaf vrijdag 1 november: Huiskamerroute

  Op vrijdag 1 november vindt de première plaats van Huiskamerroute, van huiskamer naar huiskamer een route met korte verhalen, performances en live muziek.

 • DDW13: naar schatting 250.000 bezoekers

  Dutch Design Week (DDW) kijkt terug op een zeer geslaagde twaalfde editie. Over negen dagen bezochten naar schatting 250.000 mensen het evenement. Dankzij het werk van meer dan 2000 ontwerpers stemde de week ook inhoudelijk tot tevredenheid. Dit alles in een opvallend ontspannen sfeer. DDW-directeur Martijn Paulen in het slotinterview met de dagelijkse tabloid: ‘Er is echt een positieve buzz ontstaan.’

 • Award ceremony Winnaars eerste AnimatieCompetitie in Natlab bekend

  Tijdens de Awardceremonie van de eerste AnimatieCompetitie van BROET en Natlab door Plaza Futura heeft de film 'Fish' de eerste prijs in de wacht gesleept in de categorie Stopmotion Workshop. Fish werd gemaakt door Storm en Paul Wolters en Tonie van de Wetering. In de categorie Animatiewedstrijd was Johan Klungel de winnaar met zijn film 'Super'. De korte films worden vanaf maandag 4 november een maand lang voor een premièrefilm in Natlab vertoond.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.