Ons nieuwsoverzicht

 • Cultureel Paasarrangement

  Nog geen écht fijne plannen voor Pasen? Vlucht naar Eindhoven! Daar waan je je in het Paasweekend niet alleen óp, maar ook ver óver de grens. Natlab door Plaza Futura staat op dat moment volop in het teken van Club Natlab: De Belgen komen!, een programma bol van Belgische kunst en cultuur. De hoogtepunten daaruit zijn -inclusief twee overnachtingen in het nabijgelegen Art Hotel- samengebracht in een cultureel arrangement (130 euro p.p. op basis van 2 personen). Gun jezelf een lekker weekend weg vol kunst, cultuur, feest en rust in een smaakvolle, bruisende omgeving.

 • Politiek en taalgymnastiek in SpeakUp!

  Taal en politiek. Daarover gaat SpeakUp!, de maart-editie van Club Natlab.

 • Oscarmarathon: dé titels voor maar 6 euro per film

  Oscarmarathon in Natlab - donderdag 6 en vrijdag 7 maart
  De winnaars voor € 6,- per film. Steve McQueen's 12 Years a Slave won dit weekend de Oscar voor Beste Film. Donderdag en vrijdag a.s. zie je de Oscarwinnaars in een heuse marathon in Natlab. Van 11.00 uur tot 16.15 uur, achter elkaar voor maar € 6,- per film. Dat is lekker bijkomen van carnaval!

 • Die Andere Heimat - zondag a.s. te zien in Natlab

  De immens populaire Heimat-reeks van Edgar Reitz wordt met dit hoofdstuk voortgezet.
  Die Andere Heimat: Chronik einer Sehnsucht is een prequel van de bekende Heimat-trilogie die Reitz maakte tussen 1984 en 2004. De familie Simon uit Schabbach, een niet bestaand dorp in de Hunsrück, is hoofdonderwerp van de filmreeks. De trilogie bestrijkt een periode van 1919 tot 2000.

  De film wordt in 2 delen vertoond met pauze. Die Andere Heimat is een op zichzelf staand werk en kan ook goed bekeken worden zonder de eerdere Heimat-reeks gezien te hebben.

 • 12 Years A Slave wint BAFTA voor Beste film

  De belangrijkste prijs bij de uitreiking van de BAFTA Awards, die voor beste film, is gisterenavond gewonnen door 12 Years a Slave. Het is bijna een natuurwet dat de winnaar ook de Oscar voor beste film wint. Regisseur Steve McQueen ligt dus op koers voor een gouden beeldje. De concurrentie zal vooral komen van Gravity, dat zes van zijn elf nominaties wist te verzilveren in Londen.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.