Ons nieuwsoverzicht

 • DO 14-11: 2D-versie van The Young and Prodigious T.S. Spivet

  Donderdag 14-11 om 19.00 uur ziet u niet de 3D-versie, maar de gewone versie van de film The Young and Prodigious T.S. Spivet.  

 • Win kaarten voor filmklassiekers Raging Bull en Barry Lyndon

  Tijdens Club Natlab &GLOW presenteert Natlab door Plaza Futura een filmprogramma gewijd aan de drie fundamentele elementen van cinema: licht, geluid en beweging. We vertonen rondom deze elementen drie klassiekers, waarin baanbrekende technische innovaties werden geïmplementeerd als artistieke oplossingen. Je kunt voor deze filmklassiekers kaarten winnen.

 • Dansvoorstelling: 2-voor-de-prijs-van-1

  Voor dansvoorstelling The Red Piece van Ann Van den Broek geldt een mooie aanbieding: twee kaarten voor de prijs van één. Reserveer of koop uw kaarten via de kassa (T 040 294 68 48). Online kunt u helaas geen gebruik maken van deze actie.

 • Nieuw in Natlab: met je baby naar de film

  Sinds zondag 3 november kunnen ouders samen met hun baby in Natlab Eindhoven de nieuwste films zien. Een zaal is zo ingericht, dat zowel ouders als baby’s (tot twaalf maanden) zich er prettig en comfortabel voelen. Zondag 10 november om 11.00 uur ziet u in dit nieuwe concept de film De Nieuwe Wildernis.

 • Club Natlab &GLOW

  Onder de naam Glow Next biedt het Strijp-S terrein van 9 t/m 16 november een bijzonder programma in het kader van het licht- en architectuurfestival GLOW. Club Natlab sluit hierbij aan met een divers programma rond de basiselementen van film: licht, geluid en beweging. Met interactieve (video)installaties, performances, dans, kortfilms, filmklassiekers met lezing, live muziek en een avond vol jazz.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.