Ons nieuwsoverzicht

 • Geen filmprogramma op 27 augustus tussen 13.30 - 18.00 uur

 • Buitenfilm: A late quartet

  Buitenfilm verzet naar dinsdag 12 augustus 21.45 uur

 • FILMCURSUS NAJAAR 2014

  Dit najaar start Natlab met nieuwe extra activiteiten naast het reguliere filmprogramma, om te beginnen met twee wekelijkse filmcursussen: een cursus filmgeschiedenis en een cursus filmanalyse. Beide cursussen bestaan uit zes lessen die in een periode van zes weken worden gegeven door Brendan Vos, educatiemedewerker van Natlab. De lessen zullen 90 minuten duren. De omvang van de groepen is maximaal dertig deelnemers, de kosten per cursus bedragen € 60,-.  

 • Dag van Nationale Rouw | 23 juli

  Vandaag is uitgeroepen tot Dag van Nationale Rouw vanwege de ramp met de MH17. De lichamen van de slachtoffers komen om 16.00 uur aan in Eindhoven. Om hierbij stil te staan vertoont Natlab door Plaza Futura deze middag geen films (tussen 13.30 uur en 16.30 uur).

 • Claudy Jongstra ontwierp Denkkamer voor Natlab

  De internationaal opererende ontwerpster Claudy Jongstra heeft voor Natlab muurbespanningen als wandbekleding ontworpen. Daarmee gaf ze vorm aan De Denkkamer, de laatste ruimte van Natlab in Eindhoven die nog moest worden ingericht. De Denkkamer werd donderdag 12 juni officieel geopend en in gebruik genomen.
  Met uitzicht over Strijp-S en de karakteristieke appartementengebouwen Anton en Gerard is De Denkkamer bedoeld als plek voor inspiratie en verdieping. Deze ruimte is dan ook te reserveren voor bijzondere bijeenkomsten.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.