Ons nieuwsoverzicht

 • 12 Years A Slave wint BAFTA voor Beste film

  De belangrijkste prijs bij de uitreiking van de BAFTA Awards, die voor beste film, is gisterenavond gewonnen door 12 Years a Slave. Het is bijna een natuurwet dat de winnaar ook de Oscar voor beste film wint. Regisseur Steve McQueen ligt dus op koers voor een gouden beeldje. De concurrentie zal vooral komen van Gravity, dat zes van zijn elf nominaties wist te verzilveren in Londen.

 • Februari = meer_muziek

  En er mag gedanst! In februari presenteert Natlab door Plaza Futura meer_muziek. Muziek in film bijvoorbeeld, met een speciale versie van Screen it Loud, geprogrammeerd door local hero Lady Aïda. Ze koos de film en draait na afloop platen in het café. Bovendien is er deze maand live muziek van Tigre Blanco in een fijne zondagmiddagsetting en een axes-concert van Bram Stadhouders.
   

 • Special rond Philip Seymour Hoffman: A Late Quartet

  Afgelopen zondag vertoonden we in verband met het overlijden van acteur Philip Seymour Hoffman de film A Late Quartet, waarin hij een hoofdrol vertolkte. Het leverde een uitverkochte zaal op. Daarom zetten we de film ook deze week nog voor je op het programma.

 • American Hustle sleept verschillende prijzen in de wacht!!

  'De Amerikaanse film American Hustle heeft de belangrijkste prijs gewonnen op de Screen Actors Guild Awards in Los Angeles. De film won de award voor beste cast.'

 • #Alleman: live documentaire in Natlab

  "Het mooie aan het theater is dat het bestaat op het moment dat je samen meemaakt. En dan is het er niet meer."
  Op vrijdag 14 februari zie je live documentaire #Alleman in Natlab, een bijzonder project dat 'ons Nederlanders' laat zien zoals Google Streetview ons vastlegde. Met tekst van Sylvia Witteman.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.