Ons nieuwsoverzicht

 • Goedkoop parkeren bij Natlab

 • Maandag 24 november: Natlab gesloten

  De medewerkers van Natlab hebben een personeelsuitje. Natlab is daarom gesloten op maandag 24 november. 
  U bent dinsdag vanaf 10.00 uur weer van harte welkom!

 • Paul & Menno de Nooijer EXPO & PERFORMANCE

  Vanaf zondag 7 december presenteert Natlab door Plaza Futura PERFECT DAY, een expositie van Paul en Menno de Nooijer.  De expositie opent met de performance Half The Horizon op zondag 7 december. 

 • DDW in Natlab

  Tijdens DDW 2014 zie je in Natlab twee filmspecials: '2 weeks. 2 musicians. 1 theater' en 'Licht, Donker... Licht & After The Tone'. Ook kunt u de gratis expositie "Age of Wonderland" van Baltan ism Hivos bewonderen. Zes jonge, buitenlandse kunstenaars laten hun ideeën en werk zien en nodigen u uit voor hun workshops, zie www.ageofwonderland.nl.   Vanwege DDW zijn we bovendien eerder geopend op zaterdag 18 oktober en op zaterdag 25 oktober. Vanaf 10 uur ben je welkom die dagen.

 • In den beginne... | literatuur in film en theater

  Film- en theatermakers worden regelmatig geïnspireerd door werk van collega's in andere disciplines: muziek, beeldende kunst, design en taal & literatuur. In oktober presenteert Natlab een aantal films en voorstellingen die niet zouden bestaan zonder hun oorsprong: de literatuur, het boek, de schrijver. Shakespeare krijgt van Matzer een rockend concertjasje, er is een (jeugd)voorstelling rondom het werk van Toon Tellegen, op het programma staan twee boekverfilmingen en teksttheater van schrijfster Aaf Brandt Corstius, van gezelschap Mugmetdegoudentand.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.