Ons nieuwsoverzicht

 • Denvis kiest... Big Star

  Niemand minder dan local hero Denvis verzorgt vrijdag a.s. de inleiding bij de documentaire Big Star-Nothing can hurt me. Denvis is gitarist en tekstschrijver en werd bekend als zanger van de Eindhovense rockband The Spades. Na afloop van de film speelt Denvis, samen met gitarist Roel Blommers, op akoestische gitaar een afwisselend repertoire: liedjes van zijn eigen band D Deadly en klassiekers van Elliot Smith, Tom Waits, Big Star en the Everly Brothers.
   

 • Jaarverslag 2013 Natlab door Plaza Futura

  We kijken terug op een bijzonder en turbulent jaar, waarin de verbouwing van het Natlab werd afgerond, Plaza Futura verhuisde van de Leenderweg, en de vernieuwde programmering vorm kreeg met elk kwartaal een Club Natlab.

 • Kinderfilms in de meivakantie!

  Voor de allerkleinsten én voor wat grotere kinderen vertonen we de hele meivakantie weer leuke en grappige films. Je kunt naar De Superheld (6+) of je gaat kijken naar Stip en Vlek doen weer gek (3+). Lees hieronder meer over de films, dan kun je je er alvast op verheugen!

 • Literaire avond met Saskia De Coster

  DAS MAGAZIN strijkt neer met literaire avond op donderdag 24 april

 • De Belgen komen feesten!

  Vanavond: Lab Dance#2 met Eddy De Clercq en Pirrès

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.