Ons nieuwsoverzicht

 • Dag van Nationale Rouw | 23 juli

  Vandaag is uitgeroepen tot Dag van Nationale Rouw vanwege de ramp met de MH17. De lichamen van de slachtoffers komen om 16.00 uur aan in Eindhoven. Om hierbij stil te staan vertoont Natlab door Plaza Futura deze middag geen films (tussen 13.30 uur en 16.30 uur).

 • Claudy Jongstra ontwierp Denkkamer voor Natlab

  De internationaal opererende ontwerpster Claudy Jongstra heeft voor Natlab muurbespanningen als wandbekleding ontworpen. Daarmee gaf ze vorm aan De Denkkamer, de laatste ruimte van Natlab in Eindhoven die nog moest worden ingericht. De Denkkamer werd donderdag 12 juni officieel geopend en in gebruik genomen.
  Met uitzicht over Strijp-S en de karakteristieke appartementengebouwen Anton en Gerard is De Denkkamer bedoeld als plek voor inspiratie en verdieping. Deze ruimte is dan ook te reserveren voor bijzondere bijeenkomsten.

 • 'Einstein was here...'

  Natlab is te huur deze zomer! Alle ruimtes, dus ook enkele kantoorruimtes, zijn in Natlab te gebruiken. Voor groepen van 5 tot 500 personen zorgen wij dat je bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Je kunt altijd bij ons terecht voor een besloten filmvoorstelling, maar ook voor een diploma-uitreiking, een exclusieve ‘heidag’, of een koffietafel.

 • Pauline Terreehorst over Cannes

  Pauline Terreehorst -directeur van Natlab door Plaza Futura- bezocht het filmfestival in Cannes. Ze beleefde er een gevarieerd en onderhoudend festival met films die een rijk en bijzonder filmjaar beloven. In dit stuk doet ze verslag van een aantal hoogtepunten.

 • Op naar een mooie filmzomer!

  Terwijl filmprogrammeurs weer een prachtig Buitenfilmprogramma in elkaar zetten, zorgen ze ook voor de beste nieuwe titels in de zalen van Natlab. Deze donderdag gaan er drie mooie films in première: Aftermath, Starred Up en Blue Ruin. Bovendien staan ook topfilms The Grand Budapest Hotel, De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween en A Weekend in Paris nog op het programma.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.