Ons nieuwsoverzicht

 • Kinderfilms in de carnavalsvakantie!

  Voor de allerkleinsten én voor wat grotere kinderen vertonen we de hele carnavalsvakantie weer mooie, leuke en grappige films. Je kunt naar Het Lied van de Zee (6+) of je gaat kijken naar Sawsan's Geheime Misse (9+). Lees hieronder meer over de films, dan kun je je er alvast op verheugen!

 • Vincent Bijlo & Ellen ten Damme in Natlab

  De muzikale duizendpoot Konrad Koselleck, componist, arrangeur en bigbandleider, presenteert samen met zijn zeventien topmusici, cabaretier/muzikant Vincent Bijlo én zangeres/actrice Ellen ten Damme het 'World War One Project'. Samen hebben zij het gewaagd om één van de bloedigste en ingrijpendste gebeurtenissen uit de vorige eeuw als vertrekpunt te nemen voor een nieuw muzikaal drama. Zaterdag 7 februari te zien in Natlab.

 • George & Eran Actueel theater: SyriĆ«r en Jood over wereldvrede

   'George & Eran lossen de wereldvrede op' is een zeer actueel theaterstuk dat aanstaande donderdag in Natlab te zien is. Iedereen is opeens 'Charlie' na de aanslagen in Parijs. Maar wat betekent dat? Hoe geven we invulling aan de vrijheid die we zo graag verdedigen? Daarover gaat ook de eerste Boekienight met Wim Daniëls aanstaande dinsdag. We leven 70 jaar na de bevrijding, na WO II. Juist ook Duitse steden, Berlijn voorop, hebben zich weten te veranderen in thuishavens voor tolerantie. Wat is daarvan te leren? Komt allen.

 • Succesvol 2014 voor Natlab

  Meer bezoekers, meer programma  Natlab heeft in 2014 de verwachte bezoekersaantallen overschreden. Er is sprake van een stijging van 10% ten opzichte van 2013, toen Plaza Futura in oktober verhuisde naar het voormalig Natuurkundig Laboratorium op Strijp-S. Directeur Pauline Terreehorst is dan ook tevreden over het eerste volledige jaar aan de Kastanjelaan.

 • Kerstfilms: Mr Turner en Gone with the Wind

  Mr. Turner is een superieure verbeelding van het leven van de Engelse schilder William Turner, Gone with the wind een van de mooiste liefdesfilms uit de filmgeschiedenis.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.