Ons nieuwsoverzicht

 • Een avond die de boeken ingaat: Het Boekenbal!

  Schrijvend en lezend Eindhoven opgelet: het eerste Eindhovense Boekenbal is een feit! Wil je Wim Daniëls, Henk van Straten, Roel Smits of Buddy Tegenbosch nu wel eens echt tegen het lijf lopen? Of dansen met Anneke van Wolfswinkel en Ralf Mohren? Zorg dan dat je snel kaarten koopt of reserveert en verzeker je van een avond die de boeken ingaat als waanzinnig.  

 • Ansichtkaarten in de winkel van Natlab

  Sinds een paar weken verkoopt Natlab in de winkel in de foyer ansichtkaarten die gerelateerd zijn aan het programma. Nieuw zijn zes nostalgische kaarten van het oude Natlab. De kaarten zijn vormgegeven door ScherpOntwerp en ontwikkeld met dank aan Philips Company Archives die op ons verzoek in de archieven is gedoken.

 • Birdman wint Oscar voor Beste Film

  Birdman grote winnaar bij Oscars
  Wat een krachtmeting tussen Boyhood en Birdman beloofde te worden, liep uit op een zegetocht voor de laatste. Birdman werd uitgeroepen tot beste film en Alejandro González Iñárritu tot beste regisseur.  

 • Privacy CafĂ© bij Baltan

  Welkom bij het Privacy Café
  Bij het Privacy Café leer je - in workshopvorm - je digitale persoonlijke gegevens te beveiligen. Dit kun je zien als digitale zelfverdediging.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.