Ons nieuwsoverzicht

 • Bij Natlab naar de kapper?

  Natlab City Never Sleeps: altijd wat te doen! Zeker deze zaterdag. Met Lab Dance #3 (de langste ooit) is het sowieso dansen tot de zon opkomt, maar er is meer! Geen tijd gehad om naar de kapper te gaan, toe aan een nieuwe tattoo of ineens zin in een massage? Het kan, gewoon tijdens het feest.

 • Theater, live muziek: nieuw seizoen!

  Er staat een vers cultureel seizoen voor de deur van Natlab, met veel goede films en het festival Club Natlab vol actueel en eigentijds programma. Vanaf september zie je in onze podiumzaal bovendien weer een aantal mooie theater- en muziekvoorstellingen. We presenteren o.a. MATZER met Romeo & Juliet: het concert, een intiem en explosief popconcert, waarbij Shakespeares tekst geheel tot muziek is verworden en de voorstelling Fifty Fifty van Mugmetdegoudentand, met een inleiding van Aaf Brandt Corstius.

 • Geen filmprogramma op 27 augustus tussen 13.30 - 18.00 uur

 • Buitenfilm: A late quartet

  Buitenfilm verzet naar dinsdag 12 augustus 21.45 uur

 • FILMCURSUS NAJAAR 2014

  Dit najaar start Natlab met nieuwe extra activiteiten naast het reguliere filmprogramma, om te beginnen met twee wekelijkse filmcursussen: een cursus filmgeschiedenis en een cursus filmanalyse. Beide cursussen bestaan uit zes lessen die in een periode van zes weken worden gegeven door Brendan Vos, educatiemedewerker van Natlab. De lessen zullen 90 minuten duren. De omvang van de groepen is maximaal dertig deelnemers, de kosten per cursus bedragen € 60,-.  

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.