Ons nieuwsoverzicht

 • Jaarverslag 2014

  Het eerste volledige jaar in Natlab is met succes afgerond. Het gaat veel beter dan verwacht, de nieuwe programmering slaat aan, waarbij een breed scala aan nieuwe activiteiten is ondernomen, het gebouw stap voor stap meer ‘smoel’ kreeg, met sprekend resultaat dat het bezoekersaantal fors is gestegen.

 • Tweede theaterkaartje gratis voor AziĆ« fans!

  Afgelopen weekend vond het filmfestival CinemAsia plaats. Ging u erheen? Dan is het tweede kaartje voor de theatervoorstelling Tanizaki van De Warme Winkel gratis. De voorstelling gaat over de Japanse schrijver Junichiro Tanizaki (1986-1965), over Japan en over Japans willen zijn. 

 • Goede Vrijdag: extra vertoningen van Erbarme Dich

  Erbarme Dich is een indrukwekkende film over een koor en orkest dat J.S. Bach's Matthäus Passion uitvoert, en het effect daarvan op een grotere gemeenschap. Een betere film voor Goede Vrijdag is nauwelijks denkbaar. Daarom zetten we de film op 3 april extra vaak op het programma. We ontvangen u die dag graag in een passende ambiance.

 • Expo '400 Televisies' in Natlab tijdens STRP Festival

  Tijdens het STRP festival is in Natlab een expo ingericht rondom de spannende eerste jaren van de Nederlandse televisie.

 • Films kijken en klussen bij het Fantastisch Kinderfilm Festival!

  Dit weekend (14 en 15 maart) slaat het Fantastisch Kinderfilm Festival spijkers met koppen en opent hun werkplaats in Natlab in Eindhoven met een spiksplinternieuwe editie.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.