Ons nieuwsoverzicht

 • In den beginne... | literatuur in film en theater

  Film- en theatermakers worden regelmatig geïnspireerd door werk van collega's in andere disciplines: muziek, beeldende kunst, design en taal & literatuur. In oktober presenteert Natlab een aantal films en voorstellingen die niet zouden bestaan zonder hun oorsprong: de literatuur, het boek, de schrijver. Shakespeare krijgt van Matzer een rockend concertjasje, er is een (jeugd)voorstelling rondom het werk van Toon Tellegen, op het programma staan twee boekverfilmingen en teksttheater van schrijfster Aaf Brandt Corstius, van gezelschap Mugmetdegoudentand.

 • 23 september - Winter sleep met inleiding van Peter de Baan

  Regisseur Peter de Baan, o.a. bekend van het improvisatieprogramma De vloer op van televisieomroep Human, zal met het publiek spreken over de films Winter Sleep en Clouds of Sils Maria.

 • Keynote speech van Paul Scheffer

  Op donderdag 18 september is Paul Scheffer te gast in Club Natlab. Scheffer zette in 2000 het immigratiedebat in Nederland op scherp met het artikel ‘Het multiculturele drama’ en schreef daarna Het land van aankomst. In zijn keynote speech zal Paul Scheffer vertellen over zijn nieuwe onderzoek naar de effecten van digitalisering. Verder zal hij ingaan op kosmopolitisme en vernieuwing van de stad.
   

 • Nederland viert film tijdens De Nationale Filmdagen!

  Nederland viert film tijdens De Nationale Filmdagen! Van 18 t/m 24 september voor 5 euro naar de film.

 • 48 hours in Natlab City

  12-13-14 september: Een weekend lang films én feesten tot de zon op komt met o.a. de derde editie van Lab Dance! 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.