Ons nieuwsoverzicht

 • Lezing bij The King’s Gardens door kunsthistoricus Ko van Dun

  Een inleiding bij The King's Gardens door Ko van Dun, geschikt voor ieder die een diepere blik wil werpen op tuinarchitectuur. The King's Gardens is een kostuumdrama van en met Alan Rickman over de beroemde Franse tuinarchitect Le Notre en zijn formele ontwerp voor de tuinen van Versailles.

 • Buitenfilm WHITE GOD gaat vanwege het slechte weer niet door!

  De buitenfilm van vrijdagavond (7 augustus) WHITE GOD is afgelast vanwege het slechte weer. De volgende buitenfilm is MOONRISE KINGDOM, komende dinsdag.

 • Geen Under the Skin, maar wel Pride in de buitenfilm vanavond!

  Wegens omstandigheden kan vanavond de buitenfilm Under the Skin helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! Want in plaats van Under the Skin vertonen we de feelgood film Pride, die afgelopen vrijdag wegens slecht weer niet door kon gaan.

 • Opening foto-tentoonstelling Omringd door Vrouwelijk Schoon

  Vanaf heden presenteert Natlab door Plaza Futura de foto-tentoonstelling Omringd door Vrouwelijk Schoon, een filmsterrencollectie van Piet Hegener. Wij heten u graag welkom voor de officiële opening op vrijdag 31 juli om 17.00 uur. Toegang is gratis.

 • Films met inleiding: Dior and I en Hiroshima Mon Amour

  Ook deze zomer ziet u goede films in Natlab, van luchtig zomers tot klassiekers die actueel blijven. Rondom twee films verzorgt Pauline Terreehorst speciale inleidingen. Als directeur van Natlab met een stevige journalistieke achtergrond in film, mode en design laat zij haar licht schijnen over de films Dior and I en Hiroshima Mon Amour.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.