Ons nieuwsoverzicht

 • Nagesprek Snelwegkerk met regisseur Elsbeth Fraanje

  Aanstaande woensdag 21 februari vertonen we Gouden Kalf winnaar Snelwegkerk. Tijdens het Nederlands Filmfestival van 2017 won de film het Gouden Kalf voor de Beste Korte Documentaire. Regisseur Elsbeth Fraanje is woensdag zelf bij de vertoning aanwezig om na afloop van de film vragen van het publiek te beantwoorden. 

 • Jeugdprogramma in de carnavalsvakantie

  Het is carnavalsvakantie, ook in Natlab! En ook deze vakantie hebben we weer een mooi programma voor de kleinsten. Neem ze dus gerust mee en kijk samen een mooie film, of sluit aan bij een van de leuke workshops! We vertonen speciale voorpremières van kinderfilms die pas later landelijk te zien zijn. Je ziet De Hazenschool (6+) en Bob de Bouwer Mega Machines (AL).

  Hier lees je wat er allemaal te doen is in de vakantie.

 • Helmert Woudenberg speelt try-outs van 'Mozes'

  Helmert Woudenberg was één van de gezichtsbepalende acteurs van het Werkteater, het gezelschap dat in de zeventiger en tachtiger jaren nationaal en internationaal furore maakte met voorstellingen over actuele en controversiële onderwerpen. Daarna maakte hij vele spraakmakende solo-voorstellingen, zoals Fortuyn en Landverrader. In zijn vijftiende solo buigt Helmert Woudenberg zich over het verhaal van Mozes: de man die met zijn volk op de vlucht sloeg, op zoek naar een betere toekomst.

 • De Oscarnominaties voor 2018 zijn bekend

  Tiffany Haddish en Andy Serkis hebben dinsdag 23 januari de nominaties voor de Oscars bekendgemaakt. The shape of water van Guillermo Del Toro is met 13 nominaties de topfavoriet voor de 90e editie van de Oscars. Daarnaast zijn de grootste kanshebbers voor de Academy Awards Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (7), Dunkirk (8), Darkest Hour (6), Phantom Thread (6), Blade Runner 2049 (5), Lady Bird (5) en Call Me by your Name (4). The Disaster Artist kreeg één nominatie, voor Beste Bewerkte Scenario.

 • 3 x Jean-Luc Godard

  Naar aanleiding van de nieuwe speelfilm Le Redoutable over het leven van Jean-Luc Godard, vertoont Natlab een aantal klassiekers van de legendarische regisseur. De digitale restauraties van Godards Vivre sa vie en Le mépris zijn vanaf nu te zien in onze zalen.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.