Ons nieuwsoverzicht

 • DDW special: Annabel Oosteweeghel in Natlab met Oblivious

   Fotografe Annabel Oosteweeghel laat zien welk levensverhaal een jaren 60-interieur verbergt.

 • Natlab door Plaza Futura zoekt nieuwe leden Raad van Toezicht

  Natlab door Plaza Futura is een goedlopend, financieel gezond theater, arthouse en cafe-restaurant gevestigd in Natlab op Strijp-S te Eindhoven. Het trekt 120.000 bezoekers per jaar met een ambitieus programma vol actuele films, theater, dans, literatuur en maatschappelijk debat. In 2016 bestaat Plaza Futura 25 jaar. Vanwege de groei van de activiteiten zoekt Natlab door Plaza Futura op korte termijn naar uitbreiding van de Raad van Toezicht. 

 • Een eigen krimi voor Eindhoven?

   Is Eindhoven klaar voor een eigen politieserie? Stof genoeg. Praat op 11 oktober 's middags mee in Natlab.

 • Lezing van Thomas Elsaesser over cineast Fassbinder

  Met trots presenteert Club Natlab München een lezing van professor Thomas Elsaesser over het werk van filmmaker Rainer Werner Fassbinder (1945-1982). Fassbinder veranderde met een ongelofelijke energie en creativiteit het hele Duitse filmlandschap. Tussen 1969 en 1982 maakte hij bijna 40 films en televisieseries en regisseerde hij een groot aantal theaterstukken. Naar eigen zeggen wilde hij films maken die net zo prachtig en voor iedereen begrijpelijk waren als die uit Hollywood, alleen dan niet zo onecht.

 • Bierproeverij Geheimnisvolles Deutschland tijdens Club Natlab M√ľnchen

  Natlab presenteert tijdens Club Natlab München ook een bierproeverij! Georganiseerd door de twee Eindhovense topbrouwers Erwin Van Moll (Van Moll) & Dennis Kort (Oldskool). Van Moll & Oldskool werken wel vaker samen, maar dat dit duo een proeverij geeft, is uniek.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.