Ons nieuwsoverzicht

 • Films met inleiding: Dior and I en Hiroshima Mon Amour

  Ook deze zomer ziet u goede films in Natlab, van luchtig zomers tot klassiekers die actueel blijven. Rondom twee films verzorgt Pauline Terreehorst speciale inleidingen. Als directeur van Natlab met een stevige journalistieke achtergrond in film, mode en design laat zij haar licht schijnen over de films Dior and I en Hiroshima Mon Amour.

 • Een nieuw seizoen: theater, dans, muziek en meer!

  Kom deze herfst naar Natlab voor de beste voorstellingen van de belangrijkste Nederlandse en enkele buitenlandse gezelschappen. Zoals Dancing About van het Berlijns-Londense The Gob Squad over de dance-cultuur. Wie voor 1 september 2015 kaarten koopt, krijgt een vroegboekkorting!  

 • Tour de France korting

  Vanwege de start van de Tour de France in Utrecht, kan iedereen dit weekend voor 5 euro naar de film Ventoux in Natlab. De actie loopt vanaf vrijdag 3 juli t/m woensdag 8 juli.

 • Vormgevingsprijs naar Claudy Jongstra voor Denkkamer Natlab

  De Vredeman de Vries Prijs voor Vormgeving, een tweejaarlijkse prijs voor vormgevers en hun opdrachtgevers, is uitgereikt aan Claudy Jongstra en Natlab door Plaza Futura. Voor Natlab in Eindhoven verzorgde Jongstra de wandbekleding van de ‘Denkkamer’, een publiek toegankelijke ruimte in Natlab die vaak gebruikt wordt voor kleinere bijeenkomsten.

 • Filmfestival Cannes 2015: verslag van Pauline Terreehorst

  Cannes 2015. Pauline Terreehorst, directeur van Natlab, was erbij en doet verslag.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.