Ons nieuwsoverzicht

 • Berlijns Gezelschap Gob Squad exclusief in Eindhoven

  Gob Squad reageert met Dancing About op dance cultuur.

 • PW Exclusieve voorpremiere Publieke Werken

  Aanstaande zaterdagmiddag is Publieke Werken in een exclusieve eerste voorstelling te zien in Natlab. De lang verwachte, en kostbare verfilming van de bekende roman van Thomas Rosenboom wordt voorafgegaan door een lezing van kunsthistoricus Ko van Dun. 

 • Winnaars tekenwedstrijd

  Tijdens de herfstvakantie heeft een groot aantal kinderen meegedaan aan onze tekenwedstrijd na afloop van de films Mini en de Muggen, Phantom Boy en Holland, Natuur in de Delta.
  Prachtige tekeningen zijn het resultaat, van kinderen vanaf 2 jaar tot 12 jaar oud. We exposeren de tekeningen vanaf vrijdag 13 november in de expositieruimte van Natlab. Maar belangrijker nog: de jury koos de winnende werken uit alle inzendingen. Heeft jouw tekening misschien gewonnen?

 • Drukte in de herfstvakantie!

  Het was lekker druk in Natlab afgelopen week: herfstvakantie, kinderfilms en een tekenwedstrijd waarbij je mooie prijzen kon winnen. De kinderen hebben prachtige kunstwerken gemaakt! Een jury gaat alle tekeningen bekijken en zal maandag 9 november de drie prijswinnaars bekendmaken. Daarna volgt een expositie in Natlab. Kom je de resultaten een keertje bekijken?

 • Vier Halloween met horror klassieker Invasion of the Body Snatchers

  Trick or treat! Aanstaande zaterdag is het Halloween, een prima gelegenheid om lekker te griezelen bij een horrorfilm. Uiteraard kan dit ook in ons filmhuis.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.