Ons nieuwsoverzicht

 • Korte filmcursus over de naoorlogse Duitse film

  In het kader van Club Natlab München, een festival vol film, theater, debat, feesten en meer rondom de Duitse stad München, start 1 september een korte filmcursus in Natlab. In deze cursus over de Duitse film wordt u in de maand september in vier lessen bijgepraat over het belang van de Duitse filmcultuur, voor en na de Tweede Wereldoorlog.

 • Lezing bij The King’s Gardens door kunsthistoricus Ko van Dun

  Een inleiding bij The King's Gardens door Ko van Dun, geschikt voor ieder die een diepere blik wil werpen op tuinarchitectuur. The King's Gardens is een kostuumdrama van en met Alan Rickman over de beroemde Franse tuinarchitect Le Notre en zijn formele ontwerp voor de tuinen van Versailles.

 • Buitenfilm WHITE GOD gaat vanwege het slechte weer niet door!

  De buitenfilm van vrijdagavond (7 augustus) WHITE GOD is afgelast vanwege het slechte weer. De volgende buitenfilm is MOONRISE KINGDOM, komende dinsdag.

 • Geen Under the Skin, maar wel Pride in de buitenfilm vanavond!

  Wegens omstandigheden kan vanavond de buitenfilm Under the Skin helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! Want in plaats van Under the Skin vertonen we de feelgood film Pride, die afgelopen vrijdag wegens slecht weer niet door kon gaan.

 • Opening foto-tentoonstelling Omringd door Vrouwelijk Schoon

  Vanaf heden presenteert Natlab door Plaza Futura de foto-tentoonstelling Omringd door Vrouwelijk Schoon, een filmsterrencollectie van Piet Hegener. Wij heten u graag welkom voor de officiële opening op vrijdag 31 juli om 17.00 uur. Toegang is gratis.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.