Ons nieuwsoverzicht

 • Leer de Weense Wals in één dag

  In samenwerking met Danscentrum Eindhoven organiseren wij op woensdag 23 december een dansmiddag, waarbij iedereen de Weense Wals kan leren.

 • Club Natlab - Arthouse

  Vanavond in Natlab: Het uitverkochte ARTHOUSE! Naast een geweldige headliner biedt deze kleurrijke avond een mooie opbouw in muziek, beeld en performance.

 • Club Natlab Wenen - lezingen

  Na de feestelijke start afgelopen vrijdag met de film Sommer in Wien, zal een aantal deskundigen spreken over het rijke verleden én de actualiteit van de Weense architectuur en beeldende kunst.

 • Club Natlab Wenen

  Wenen, wat weten we ervan? De meesten kennen de stad misschien alleen van de Sissi-films, en associëren Wenen met vergane glorie. Of met chocoladetaart, de beroemde Sachertorte en de Weense Wals.
  Maar Wenen is ook de stad van Mahler, van Freud en van Wittgenstein. En het is de stad waar al rond de vorige eeuwwisseling een krachtig antisemitisme de kop op stak.

 • Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?

  Geef film kado met De Betere Filmpas!

  Rain or shine, je zit altijd goed met De Betere Filmpas van Natlab. Zo vaak als je wil naar de film voor € 18,- per maand. Neem nu een abonnement voor jezelf of geef hem cadeau.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.