Ons nieuwsoverzicht

 • Een nieuw seizoen: theater, dans, muziek en meer!

  Kom deze herfst naar Natlab voor de beste voorstellingen van de belangrijkste Nederlandse en enkele buitenlandse gezelschappen. Zoals Dancing About van het Berlijns-Londense The Gob Squad over de dance-cultuur. Wie voor 1 september 2015 kaarten koopt, krijgt een vroegboekkorting!  

 • Tour de France korting

  Vanwege de start van de Tour de France in Utrecht, kan iedereen dit weekend voor 5 euro naar de film Ventoux in Natlab. De actie loopt vanaf vrijdag 3 juli t/m woensdag 8 juli.

 • Vormgevingsprijs naar Claudy Jongstra voor Denkkamer Natlab

  De Vredeman de Vries Prijs voor Vormgeving, een tweejaarlijkse prijs voor vormgevers en hun opdrachtgevers, is uitgereikt aan Claudy Jongstra en Natlab door Plaza Futura. Voor Natlab in Eindhoven verzorgde Jongstra de wandbekleding van de ‘Denkkamer’, een publiek toegankelijke ruimte in Natlab die vaak gebruikt wordt voor kleinere bijeenkomsten.

 • Filmfestival Cannes 2015: verslag van Pauline Terreehorst

  Cannes 2015. Pauline Terreehorst, directeur van Natlab, was erbij en doet verslag.

 • Programma rond Tweede Wereldoorlog in Natlab

  De eerste week van mei staan we landelijk stil bij de Tweede Wereldoorlog. Zeventig jaar geleden werd ons land bevrijd, we herdenken en vieren op 4 en 5 mei. Natlab bundelt in het kader van Oorlog & Vrede vier films uit het programma in een WOII-memorial. U kunt een passe-partout kopen voor 20 euro voor de vier films (normale toegangsprijs: € 9,50 per film). De actie geldt van vrijdag 1 t/m woensdag 6 mei.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.