Ons nieuwsoverzicht

 • Winnaars tekenwedstrijd STORYBOARD

  Tijdens de Kerstvakantie organiseerden we weer een tekenwedstrijd. Deze keer kregen kinderen de opdracht een storyboard te maken naar aanleiding van het verhaal van Bambi. Kinderen van 2 tot 11 jaar tekenden erop los en maakten de mooiste creaties. Uit alle inzendingen koos de jury de winnaars. De eerste prijs gaat naar... twee winnaars! Een gedeelde eerste plaats dus. De jury vond beide tekeningen eruit springen en een eerste prijs meer dan waard.  

 • Alpenland Musik

  Wie zich ondanks het gebrek aan sneeuw tóch een beetje in Oostenrijk wil wanen kan 3 januari z’n hart ophalen in Natlab!

 • Son of Saul: beste film van 2015

  Het Hongaarse oorlogsdrama Son of Saul is door de Nederlandse filmpers uitgeroepen tot beste bioscoopfilm van 2015. De film Bloed zweet en tranen, over het leven van volkszanger André Hazes, is verkozen tot beste Nederlandse titel van het jaar. Dat maakt de Kring van Nederlandse Filmjournalisten (KNF) maandag bekend.  

 • Op naar 2016

  Natlab door Plaza Futura sluit 2015 succesvol af. Er kwamen 130.000 betalende bezoekers naar de film- en theatervoorstellingen en andere events, een stijging van 8% ten opzichte van 2014.

 • Kerst in Natlab

  Vandaag, Tweede Kerstdag, hebben we een speciaal kerstprogramma voor u, met o.a. een voorpremiere + lezing over Jeroen Bosch. Ons restaurant serveert een kerstmenu.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.