Ons nieuwsoverzicht

 • Voorpremière The Revenant

  De grote winnaar van de Golden Globes en genomineerd voor 12 Oscars: The Revenant. De nieuwe film van Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel, Biutiful) zie je in Natlab al zaterdag 23 januari, als speciale voorpremière. Landelijk gaat The Revenant namelijk pas in première op donderdag 28 januari.  

 • Theo Maassen UITVERKOCHT

  De try-outs van Theo Maassen zijn in een recordtempo uitverkocht. Sorry voor degenen die geen kaartje konden bemachtigen en veel plezier voor degenen die wèl een kaartje hebben!

 • De Gastvrije Stad, Wenen-Eindhoven

  Wenen is op dit moment de eerste grote stad waar grote groepen vluchtelingen arriveren. Tegelijkertijd groeit het rechts-radicalisme. Hoe gaat de stad daarmee om? En hoe zorg je ervoor dat je stad gastvrij blijft voor alle bewoners? Omtrent al deze vragen gaan we aanstaande maandag om 19.30 uur in gesprek.

 • Try-outs Theo Maassen

  Op maandag 7 maart en dinsdag 8 maart speelt Theo Maassen try-outs van zijn nieuwe voorstelling VANKWAADTOTERGER in Natlab. De kaartverkoop is nog niet gestart. We laten je begin van komende week (de week van 11 januari) weten vanaf wanneer en op welke manier je kaarten kunt kopen.  

 • Gewijzigde sluitingstijd zondag 10 januari

  De medewerkers van Natlab hebben aanstaande zondag een nieuwjaarsborrel. Natlab is daarom op die dag vanaf 16.00 uur gesloten. U bent maandag vanaf 10.00 uur weer van harte welkom!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.