Ons nieuwsoverzicht

 • Natuurselfies en geluidspatronen

  Dit hele Paasweekend kunnen kinderen meedoen met een wedstrijd wie de mooiste 'natuurselfie' maakt. En in de expositieruimte is een installatie te zien van Rob van Rooij, Perpetual Patterns, waarin beeldprojecties en een geluidssculptuur oude technologie opnieuw tot leven wekt in een hallucinerende ervaring.

 • Encounters with nature - performance van Margret Wibmer

  Met de interactieve performance van de Oostenrijkse kunstenares Margret Wibmer sluiten we dit weekend Club Natlab E-nature af. Margret Wibmer combineert kunst en mode in performances, fotografie en beeldhouwkunst. In haar installaties doet het publiek altijd mee. Zo probeert ze hoofd en hart te bereiken, via alle zintuigen. Bewustzijn voor de omgeving, en het milieu, speelt daarbij altijd een grote rol. We zijn er trots op haar werk op zaterdagavond 2 april en zondag 3 april te kunnen presenteren. De toegang is gratis.  

 • Speciale voorpremière DE HELLEVEEG

  Dinsdag 22 maart vertonen we De Helleveeg als exclusieve voorpremière in het auditorium. De film -die deels werd opgenomen in de Eindhovense wijken Tivoli en Drents Dorp- gaat in de rest van het land pas donderdag 24 maart in première. De Helleveeg is gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden. Met o.a. Gijs Scholten van Aschat, Benja Bruijning en Hadewych Minis.

 • LIVESTREAM naar Boswachter Frans in de podiumzaal

  Vanmiddag van 15.00 tot 16.30 uur geeft Boswachter Frans van Natuurmonumenten een presentatie in onze podiumzaal. Via onze livestream kunt u deze presentatie thuis bijwonen.

 • Arabian Nights - trilogie

  Vrijdag 18 maart ziet u in Natlab Arabian Nights (vol. 1, 2, 3), een geëngageerde en ideeënrijke trilogie van één van Portugals grote creatieve talenten:  Miguel Gomes. Magisch realisme, documentaire en politieke satire raken elkaar in deze eigentijdse vertellingen van ‘Duizend-en-een-nacht’. Scheherazade vertelt over hedendaags Portugal, een land in het nauw, zwaar getroffen door de financiële crisis en de bezuinigingen van de overheid.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.