Ons nieuwsoverzicht

 • Pauline over het filmfestival van Cannes

  Pauline Terreehorst, directeur van Natlab, geeft haar visie op de films die ze zag tijdens het afgelopen filmfestival in Cannes.
  Wie wil weten wat er de komende tijd op filmgebied te verwachten is, leest dit verslag dat bovendien een mooie inkijk geeft in de thematiek en de keuzes van de filmmakers van dit moment.

 • Voorpremières van nieuwe film Paul Verhoeven

  De psychologische thriller Elle -met een hoofdrol voor Isabelle Huppert- is in de rest van het land pas te zien vanaf 2 juni. In Natlab zie je de film al een paar dagen eerder als voorpremière. Bekijk hier de speeldata en koop vast je kaarten!  

 • Do 19 mei: filmquizzen in de podiumzaal!

  Wapen je met de beste filmfeiten, de origineelste antwoorden, de snelste parate kennis en zorg dat je erbij bent! De filmquiz is vernieuwd en vraagt nu nóg meer van je. Gastheer Steye van Dam zweept de boel op, de live muziek is van Tip Jar en filmmaker Fabian van Dongen oordeelt streng maar rechtvaardig.

 • Bryce Dessner leidt The Revenant in

  Op vrijdag 13 mei wordt The Revenant ingeleid door muzikant en componist Bryce Dessner, zeker geen onbekende meer in de Eindhovense muziekscene. Als gitarist van The National brak hij door en als ‘composer-in-residence’ voor Muziekgebouw Eindhoven bewees hij opnieuw een veelzijdig componist te zijn. 

 • Nieuwe film Paul Verhoeven: Elle

  Elle is de nieuwste film van Paul Verhoeven, met een hoofdrol voor Isabelle Huppert. De film gaat in première op het filmfestival van Cannes, dat start op 11 mei. Vanaf donderdag 2 juni is Elle te zien in onze zalen, dus noteer maar vast in de agenda en bekijk de trailer als voorproefje!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.