Ons nieuwsoverzicht

 • Arabian Nights - trilogie

  Vrijdag 18 maart ziet u in Natlab Arabian Nights (vol. 1, 2, 3), een geëngageerde en ideeënrijke trilogie van één van Portugals grote creatieve talenten:  Miguel Gomes. Magisch realisme, documentaire en politieke satire raken elkaar in deze eigentijdse vertellingen van ‘Duizend-en-een-nacht’. Scheherazade vertelt over hedendaags Portugal, een land in het nauw, zwaar getroffen door de financiële crisis en de bezuinigingen van de overheid.

 • Beeldende voorwerpen- en poppentheater van Ulrike Quade Company

  De Wand ging een maand geleden in première en haalde vier sterren in Theaterkrant. Aanstaande zaterdag staat Ulrike Quade Company met het stuk in onze podiumzaal.

 • Vlaams 'teksttheater van de bovenste plank'

  Prachtige recensies voor de Vlaamse theatervoorstelling Wat / Nu van theatergroep Stan. ★★★★ De Theaterkrant
  'Wat/Nu heeft alles wat goed toneel moet hebben: een fantastische tekst die heel wat vragen oproept bij de toeschouwers, vier schitterende acteurs die zich helemaal mogen uitleven in hun personages en dialogen, en een eenvoudige vorm die hoewel allesbehalve speciaal wel heel herkenbaar ‘Stan’ aanvoelt. Toegankelijk, relevant én grappig: Wat/nu is een te koesteren kleinood.' 

 • Vervolgcursus Filmanalyse

  Op woensdag 6 april om 19.30 uur begint de Vervolgcursus Filmanalyse. Wie de basiscursus filmanalyse al heeft gevolgd, kan zich met deze vervolgcursus verder verdiepen in film. Om de vervolgcursus te volgen is het echter niet nodig om de basiscursus te hebben afgerond: deze vervolgcursus is voor iedereen toegankelijk.

 • CHECK de Oscarwinnaars deze week in onze zalen

  Check hier wie, wat, wanneer en hoe laat en dompel je bij ons onder in Oscarwinnaars!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.