Ons nieuwsoverzicht

 • Vervroegde aanvangstijd Live Opera Massenet - Werther

  LET OP! De aanvangstijd van de Live Opera voorstelling Massenet - Werther van 27 juni is vervroegd. De voorstelling stond gepland om 20.15 uur, dit wordt 20.00 uur.

 • Lift defect door wateroverlast

  Door de hevige regenval van afgelopen week is in onze kelder water komen te staan, waardoor onze lift helaas voorlopig niet kan worden gebruikt. De zalen 1 t/m 4 zijn vanaf de begane grond begaanbaar. Het auditorium, de podiumzaal en het restaurant zullen in deze periode echter niet - met de lift - te bereiken zijn. Uiteraard zijn deze wel met de trap bereikbaar. We zijn er druk mee bezig het water af te voeren en de schade op te lossen, zodat de lift zo snel mogelijk weer in gebruik kan worden genomen. Wij hopen op uw begrip.    

 • Voorpremière The Red Turtle

  De eerste lange animatiefilm van de Nederlandse filmmaker Michael Dudok de Wit gaat pas op 7 juli landelijk in première. In Natlab ziet u deze bekroonde film al vanaf woensdag 22 juni als voorpremière. We programmeren The Red Turtle bewust in de middag, want ook kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen zeker genieten van dit mooie verhaal.

 • De EU-Burgerdialoog: de Europese Commissie komt naar Natlab

  Interesseert het volksgezondheids- en gezondheidsbeleid u? Vindt u dat moderne technologieën zoals e-gezondheidszorg en mobiele gezondheidszorg behandeling en zorg kunnen ondersteunen? Bent u bezorgd over de zorggerelateerde uitdagingen in een vergrijzende samenleving? Hebt u vragen op het gebied van voedselveiligheid? Op 9 juni 2016 komt Eurocommissaris Vytenis Andriukaitis naar Eindhoven om in gesprek te gaan met Nederlandse burgers.

 • Vacature: zelfstandig werkend kok (32 uur)

  Vanwege uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een ZELFSTANDIG WERKEND KOK (32u). Solliciteren kan tot 1 juli.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.