Ons nieuwsoverzicht

 • The Revenant grote winnaar Bafta's

  The Revenant is de grote winnaar van de Bafta’s, kort voor British Academy of Film and Television Arts. De meeslepende en intrigerende film ging onder meer met de drie belangrijkste filmprijzen naar huis.

 • VOORPREMIÈRE | Hail, Caesar!

  De komische openingsfilm van het filmfestival van Berlijn van Oscarwinnaars Joel en Ethan Coen (Fargo, No country for old men) gaat landelijk pas op donderdag 18 februari in première, maar aankomend weekend is hij in Natlab al in een exclusieve voorpremière te zien!

 • Vier sterren in NRC voor voorstelling The God Squad

  Voorstelling The God Squad van Ausdauer wil je gezien hebben. Dat blijkt ook uit de recensie van NRC, die de voorstelling vier sterren geeft. The God Squad is een splinternieuwe muziektheatervoorstelling met actuele teksten en muziek over de tijdgeest van de jaren 1945 – 1990.  Zondag 7 februari te zien in onze podiumzaal!

 • Rauwe voorstelling over Patti Smith & Robert Mapplethorpe

  Aanstaande zaterdag staat in onze podiumzaal het theatergezelschap Oostpool met haar voorstelling They Are Just Kids. Een rauw theaterstuk over Patti Smith en Robert Mapplethorpe, over hoe zij elkaar ontmoetten eind jaren ’60, en over het excentrieke leven dat zij vanaf dat moment (samen) leidden als kunstenaar/muzikant in het Brooklyn van de jaren ’60 en ’70.

 • Fantastisch Kinderfilm Festival

  Om teleurstellingen te voorkomen check jouw favoriete voorstelling op de website. Er zijn al voorstellingen uitverkocht.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.