Ons nieuwsoverzicht

 • Eerste Nederlandse Filmnacht

  Op 29 april in Natlab: De Eerste Nederlandse Filmnacht. Met de voorpremière van Of ik gek ben van Frank Lammers, met acteur Cees Geel die een Q&A verzorgt en met live muziek, dj's en een bar in de zaal. Zorg dat je erbij bent!

 • Film & chocolade!

  Vanaf vandaag is de documentaire TONY in onze zalen te zien, over een stel jonge Nederlandse journalisten die korte metten willen maken met de kindslavernij in de cacao-industrie.

 • Open Avond over de toekomst van Natlab

  Graag nodigen we u uit om op donderdag 14 april te komen meepraten over de plannen die Natlab door Plaza Futura op dit moment ontwikkelt voor de toekomst. Door een nieuw subsidiesysteem vanwege de start van Cultuur Eindhoven, moeten wij een vierjarenplan ontwikkelen. Omdat dit over zo'n lange periode gaat, willen wij dit graag met u, ons publiek, bespreken.

 • Ballet uit Londen: Giselle

  Wilt u live meegenieten van de mooiste opera's en avondvullende balletten, rechtstreeks uit het Londense Royal Opera House / Covent Garden? Dat kan! Gewoon in Eindhoven, bij Natlab. Woensdag 6 april ziet u Giselle.

 • Buitenfilm & Zomerfestival

  Ook deze zomer vertonen wij op ons buitenterrein weer de gratis te bezoeken buitenfilm.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.