Ons nieuwsoverzicht

 • Shakespeare: theater uit Londen, bij ons op groot scherm

  Ervaar het wereldberoemde stuk Richard III op groot scherm in Natlab! Het Londense Almeida Theatre, uitgeroepen tot theater van het jaar, speelde Richard III in Londen. Om ook de rest van de wereld te laten meegenieten, werd de voorstelling opgenomen. Te zien in Natlab, met vanzelfsprekend perfecte beeld- en geluidskwaliteit. 

 • Ook deze zomer: jeugdfilms in Natlab!

  Natuurlijk kun je deze zomer lekker gaan zwemmen en zonnen met je kroost, maar op grijze of regenachtige dagen willen de kinderen veel liever naar een leuke film! Neem ze mee naar Natlab, waar twee bijzondere jeugdfilms op het programma staan vanaf deze week. 

 • Horeca-vacature in Natlab!

  Met ingang van medio augustus zijn wij op zoek naar een
  2e MAN/VROUW HORECA (36 uur per week) Je hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van medewerkers en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. De '9 tot 5 mentaliteit' is niets voor jou, je bent iemand die van afwisseling houdt en die zijn of haar tijd goed kan indelen om het beste uit iedere dag te halen. Je bent een inspirerende persoonlijkheid en met jouw klantgerichte houding en humor zorg je voor een professionele sfeer op de werkvloer en je werkt bovendien graag actief mee!

 • The Red Turtle met LightVibes!

  De film in een ander perspectief - maak het mee in Natlab! Beleef het allernieuwste op het gebied van technologie en beeld in een korte trailer bij de animatiefilm The Red Turtle.

 • Prijs voor Eindhovens schrijftalent

  Wie wordt Eindhovens Tommy Wieringa, Esther Verhoef of misschien zelfs Harry Mulisch? Wie wordt de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens schrijftalent’ 2016?

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.