Ons nieuwsoverzicht

  • Nieuwe film Paul Verhoeven: Elle

    Elle is de nieuwste film van Paul Verhoeven, met een hoofdrol voor Isabelle Huppert. De film gaat in première op het filmfestival van Cannes, dat start op 11 mei. Vanaf donderdag 2 juni is Elle te zien in onze zalen, dus noteer maar vast in de agenda en bekijk de trailer als voorproefje!

  • 4 mei: Shoah van Claude Lanzmann

    In verband met Dodenherdenking vertonen we op 4 mei de hele dag de film Shoah van Claude Lanzmann. Het is een inloopprogramma en de film is gratis toegankelijk.

  • Wij zoeken een nieuwe collega!

    Voor onze afdeling Administratie zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker voor 20 uur per week. Ken je iemand of heb je zelf interesse? Solliciteren kan tot 27 mei. Lees hier de vacature

  • Jaarverslag 2015

    Het Natlab staat na twee jaar als een huis. Een huis voor film, theater, dans en muziek, educatie, debat en tentoonstelling. De brede programmering wekt de interesse van nieuwe doelgroepen. Het beoogde bezoekersaantal op de nieuwe locatie is een jaar eerder bereikt dan gepland. Ambitieus programmeren is een ding, waarmaken is het echte werk.

  • De Meest Zwaarmoedige Voorstelling Ooit

    De vrijdagmiddagvoorstelling van De Meest Zwaarmoedige Voorstelling Ooit gaat helaas niet door. Vanavond en morgenavond staan de deuren van het Van Maerlantlyceum echter nog steeds voor u open. En er zijn nog kaarten!  

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.