Ons nieuwsoverzicht

 • De buitenfilm gaat door!

  Het is voorbij gevlógen weer. Maar we doen het nog één keertje! Nog één allerlaatste keer deze zomer sjouwen we de banken naar buiten en blazen we het scherm op. De drankjes staan al koud en wij hebben er zin in: vanavond om 21.00 uur zie je Amy in de buitenfilm. Tot dan!

 • De buitenfilm gaat door!

  Wauw mensen wat een weer! Vanavond om 21.00 uur draaien we Frank in de één-na-laatste buitenfilm van dit seizoen. In deze excentrieke tragikomedie speelt Michael Fassbender de gemaskerde leider van een pop band. Mis 'm niet!  

 • Club Natlab - E-sport

  Een nieuw seizoen, een nieuw programma! En bij een nieuw programma hoort natuurlijk ook een nieuw thema voor Club Natlab. Na de sportexplosie van de Olympische Spelen verzorgen wij de reflectie met Club Natlab E-sport, dat van vrijdag 02-09 t/m zaterdag 01-10 plaats zal vinden.

 • De buitenfilm gaat niet door

  Wellicht geen verrassing voor wie naar buiten kijkt en die grauwe lucht ziet: de buitenfilm gaat vanavond helaas niet door. Máár, een schrale troost, volgende week hebben we er nog twee op de planning staan. Als het weer dan meezit zie je op dinsdag Frank en vrijdag draaien we alweer de laatste buitenfilm van dit seizoen: Amy.

 • De buitenfilm gaat door!

  Prachtig weertje weer vandaag. Vanavond zie je J.Kessels in de buitenfilm. We starten om 21.15 uur, tot straks!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.