Ons nieuwsoverzicht

 • Anja Frieling Eindhovens Schrijftalent 2016

  Op 22 september ontving Anja Frieling uit handen van onze pas geïnstalleerde burgemeester John Jorritsma de Prijs voor Eindhovens Schrijftalent 2016. Aan de prijs is een geldbedrag van 500 euro verbonden. Tevens werd de bundel gepresenteerd waarin de vijf beste ingezonden verhalen staan.

 • Vanavond: Internationale performance in Natlab

  Choreograaf en regisseur Alessandro Sciarroni presenteert vanavond de performance I will be there when you die. De kunst van het jongleren gebruikt hij als vergelijking voor onze vaak haperende communicatie. Voor jongleren moet je goed naar elkaar kijken en luisteren. Dat gebeurt te weinig. De performance is daarom actueler dan ooit. Vier jongleurs, begeleid door één muzikant, voeren in opperste concentratie een haast hallucinerende act uit met kegels en dwingen de toeschouwer op het puntje van zijn stoel. De performance stond wereldwijd al op de grootste festivals in maar liefst 20 landen.

 • Verslag Filmfestival van VenetiĆ« 2016

  Van 31 aug t/m 10 sept vond het Filmfestival van Venetië plaats. Pauline Terreehorst was erbij, haar verslag lees je hier.

 • Recordaantal bezoekers buitenfilm!

  Gedurende de maanden juli en augustus stonden de dinsdag- en vrijdagavond als gebruikelijk in het teken van de buitenfilm. Een grote verscheidenheid aan mensen zat al bij het vallen van de duisternis klaar op het bouwterrein naast Natlab. Van vaste bezoekers tot nieuwe studenten, van expats tot bewoners van Vitalis Woonzorg Vonderhof, in hun rolstoel. Dankzij het overwegend prachtige weer werden er van de dertien voorstellingen slechts twee afgelast.

 • Vanaf 1 september a.s. alleen pinnen bij Natlab

  Met ingang van 1 september a.s. kan bij Natlab alleen nog met PIN betaald worden.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.