Ons nieuwsoverzicht

 • NIEUW: SPAMshow in Natlab

  SPAMshow, de live talkshow van SPAM, wordt op 16 oktober voor het eerst vanuit het restaurant van Natlab uitgezonden en is geheel gewijd aan Dutch Design.

 • Gouden Kalf voor The Paradise Suite

  The Paradise Suite is de grote winnaar van het Nederlands Film Festival. De film komt daarom terug in de bioscoop en is vanaf deze week te zien in onze zalen!  

 • Met je DIERbare naar de film op dierendag

  Dierendag! Een prima gelegenheid om samen met je DIERbare een mooie film te gaan zien, dachten wij. Dus neem je opa, je hamster, je geliefde, je hond, je tante of je konijn lekker mee! Omdat het dierendag is, mag je DIERbare voor de halve prijs naar de film*. De films die we in dit kader draaien zijn Truman en Manglehorn. *Deze kaartjes zijn enkel verkrijgbaar aan onze kassa. En omdat het hun dag is mag je beestje uiteraard gratis naar binnen.

 • De architectuurtekening herleeft

  Zondag 2 oktober openden wij een nieuwe expositie: 'De architectuurtekening herleeft'. Tekencollectief 'Tekenmeesters' organiseerde samen met BNA Zuid-Oost Brabant en Architectuur Centrum Eindhoven een tweetal schetspedities in Eindhoven.

 • Zondag in Natlab

  Van 's ochtends tot 's avonds bijzonder programma.
  De herfst is begonnen, de dagen worden donkerder en zondag is dé dag om lekker film te gaan kijken, te borrelen met vrienden of te lunchen met het gezin. Natlab biedt daarom elke zondag een uitgebreid en gevarieerd programma voor jong en oud.
  Je ziet bij ons als eerste de nieuwste films, nog vóórdat ze in première gaan en je kunt op zondagochtend met je baby naar de film. Er is maandelijks een Gay Film Night en we tonen werk van de grote meesters in Meesters Op Zondag. Na de film nog iets drinken en nakletsen? Op zondag is ons café weer geopend tot twaalf uur.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.