Ons nieuwsoverzicht

 • 4 mei: Shoah van Claude Lanzmann

  In verband met Dodenherdenking vertonen we op 4 mei de hele dag de film Shoah van Claude Lanzmann. Het is een inloopprogramma en de film is gratis toegankelijk.

 • Wij zoeken een nieuwe collega!

  Voor onze afdeling Administratie zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker voor 20 uur per week. Ken je iemand of heb je zelf interesse? Solliciteren kan tot 27 mei. Lees hier de vacature

 • Jaarverslag 2015

  Het Natlab staat na twee jaar als een huis. Een huis voor film, theater, dans en muziek, educatie, debat en tentoonstelling. De brede programmering wekt de interesse van nieuwe doelgroepen. Het beoogde bezoekersaantal op de nieuwe locatie is een jaar eerder bereikt dan gepland. Ambitieus programmeren is een ding, waarmaken is het echte werk.

 • De Meest Zwaarmoedige Voorstelling Ooit

  De vrijdagmiddagvoorstelling van De Meest Zwaarmoedige Voorstelling Ooit gaat helaas niet door. Vanavond en morgenavond staan de deuren van het Van Maerlantlyceum echter nog steeds voor u open. En er zijn nog kaarten!  

 • Eerste Nederlandse Filmnacht

  Op 29 april in Natlab: De Eerste Nederlandse Filmnacht. Met de voorpremière van Of ik gek ben van Frank Lammers, met acteur Cees Geel die een Q&A verzorgt en met live muziek, dj's en een bar in de zaal. Zorg dat je erbij bent!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.