Ons nieuwsoverzicht

 • December is Theatermaand!

  December is Theatermaand bij Natlab en we hebben maar liefst vier voorstellingen van alom geprezen gezelschappen en acteurs op het programma. Keuzestress, zegt u? Nergens voor nodig. We hebben een speciale aanbieding in de vorm van een combiticket. 

 • Maandag 7 november: Natlab gesloten

  De medewerkers van Natlab hebben een personeelsuitje. Natlab is daarom gesloten op maandag 7 november.
  U bent dinsdag vanaf 10.00 uur weer van harte welkom!

 • Boekie Night ontdekt toekomstige winnaars!

  Op 8 december 2015 was schrijfster Elisabeth Leijnse onze gast tijdens de Boekie Night. Ze sprak toen met gastheer Wim Daniëls over haar pas verschenen biografie: Cécile en Elsa, strijdbare freules. Op zondagmiddag 30 oktober werd haar werk bekroond met de Libris Geschiedenis Prijs 2016.

 • Goede aftrap voor Natlab jongste talkshow Einstein & Bekkering

  Op 27 oktober ontving Persis Bekkering op de plek waar Einstein in 1923 een lezing hield 3 even geniale gasten: de jonge auteurs en kunstenaars Emy Koopman, Sarah Arnolds en Maurits de Bruijn.

 • Halloween Horror Night

  De laatste dag van Oktober is het Halloween. En we hebben een horrorfilm voor je: The Windmill Massacre! De regie is in handen van Nederlandse regisseur Nick Jongerius. Bestel nu je kaarten voor deze voorstelling!  

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.