Ons nieuwsoverzicht

 • The Bigger Picture

  In januari starten we met de nieuwe lezingenreeks The Bigger Picture. In deze reis door de tijd gaan kunsthistoricus Ko van Dun en filmtheoreticus Pauline Terreehorst (directeur Natlab door Plaza Futura) in op veranderingen in de kunsten na 1945 en leggen dwarsverbanden met filosofie en politiek.

 • Het 2016 van Natlab

  Het jaar 2016 was wellicht niet in alle opzichten een mooi of goed jaar, maar wel voor de groei van Natlab. Voor het derde jaar op rij steeg het aantal bezoekers met maar liefst 15%!

 • Natlab tijdens de feestdagen

  Tijdens de kerstvakantie is in Natlab veel moois te zien en beleven voor de hele familie. Op een paar momenten na is er van 's ochtends tot 's avonds programma. Kijk hier wanneer Natlab geopend is tijdens en rond de feestdagen.

 • 6e Eindhoven Film Festival groot succes!

  De zesde editie van het Eindhoven Film Festival was een groot succes. Het hele weekend werden er bij Natlab films vertoond van onafhankelijke filmmakers uit 45 verschillende landen. 

 • Film voor onder de kerstboom

  Een Betere Filmpas voor de binge watcher, een filmcursus voor de aspirant Hitchcock of een filmbanner tas voor de fashionista: ook voor je decembercadeaus kun je bij Natlab terecht.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.