Ons nieuwsoverzicht

 • Storing website verholpen

  De storing op onze website is verholpen. Het volledige programma staat nu weer online, kaarten kunnen dus ook weer via onze website worden gekocht.  Enorm bedankt voor uw begrip en geduld, en natuurlijk een goed (film)weekend gewenst!

 • Exclusieve voorpremière Isle of Dogs

  Al maanden kijken wij uit naar Wes Andersons nieuwe titel Isle of Dogs. Officieel gaat de film op 10 mei pas in première, maar we kregen goed nieuws: wij mogen 'm hier in Natlab aankomende zondag 22 april al vertonen! De film begint om 19.30 uur, meer info & tickets vindt u hier. 

 • Natlab doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

  Elk jaar stelt Rabobank een deel van haar winst beschikbaar voor het verenigingsleven. In 2017 heeft Rabobank Eindhoven-Veldhoven € 125.000,- beschikbaar gesteld voor verenigingen en stichtingen in Eindhoven, Veldhoven en Wintelre die zich hadden aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. De ca. 24.000 leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven hebben bepaald hoe dat bedrag werd verdeeld. Wij wisten zo € 1511,60 op te halen voor De Filmfabriek.  

 • Cursus Transformatie & Film

  Wie meer wil weten van film, volgt een filmcursus in Natlab. Dit keer staat de cursus geheel in het thema van 2018, namelijk Transformatie. Het thema transformatie komt vaak aan bod in films, denk bijvoorbeeld aan verschillende horror en sciencefiction films. Tijdens deze cursus wordt onder andere aandacht besteed aan de transformatie van de held, de veranderde verhoudingen tussen man en vrouw en tussen mens en natuur. Is verandering wel altijd een verbetering? Docent is Jan Salden, die al eerder cursussen in Natlab door Plaza Futura gaf. Hij is docent filmtheorie en geschiedenis aan de Academie van Beeldende Kunsten Maastricht. Hij geeft regelmatig filmlezingen voor De Filmkrant Live in heel Nederland en is vaste filmrecensent van L-1, de radio-omroep van de provincie Limburg. De filmcursus start op 19 april en vindt steeds plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De cursus bestaat uit vier lessen en is toegankelijk voor iedereen, voorkennis is niet nodig. Exacte cursusdata en mogelijkheid tot inschrijven vindt u op deze pagina. 

 • Nicci French te gast in Natlab

  Vrijdagavond 11 mei hebben wij niemand minder dan bestsellerauteurs Nicci Gerard, Sean French en A.J. Finn te gast om met ons praten over schrijven met een dubbele identiteit, debuteren, literatuur en natuurlijk hun onlangs verschenen titels 'De dag van de doden' en 'De vrouw in het raam'. Met live muziek, een bar in de zaal en videokunst van Rot8ion belooft het een gezellige avond te worden. De avond wordt gepresenteerd door Pauline Terreehorst en Persis Bekkering en voor wie de boeken nog niet gelezen heeft: Boekhandel Van Piere is ook aanwezig zodat u het boek direct mee naar huis kunt nemen. De avond begint om 20.00 uur, meer info & tickets vindt u hier

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.