Ons nieuwsoverzicht

 • Extra vertoning Forza Bastia

  Donderdagavond vertoonden wij de documentaire Forza Bastia van de grote Franse cineast Jacques Tati. Vanwege de enorme belangstelling hebben we helaas mensen moeten teleurstellen: de zaal zat vol. We hebben daarom besloten de film nog eens te vertonen.  

 • NIEUW: SPAMshow in Natlab

  SPAMshow, de live talkshow van SPAM, wordt op 16 oktober voor het eerst vanuit het restaurant van Natlab uitgezonden en is geheel gewijd aan Dutch Design.

 • Gouden Kalf voor The Paradise Suite

  The Paradise Suite is de grote winnaar van het Nederlands Film Festival. De film komt daarom terug in de bioscoop en is vanaf deze week te zien in onze zalen!  

 • Met je DIERbare naar de film op dierendag

  Dierendag! Een prima gelegenheid om samen met je DIERbare een mooie film te gaan zien, dachten wij. Dus neem je opa, je hamster, je geliefde, je hond, je tante of je konijn lekker mee! Omdat het dierendag is, mag je DIERbare voor de halve prijs naar de film*. De films die we in dit kader draaien zijn Truman en Manglehorn. *Deze kaartjes zijn enkel verkrijgbaar aan onze kassa. En omdat het hun dag is mag je beestje uiteraard gratis naar binnen.

 • De architectuurtekening herleeft

  Zondag 2 oktober openden wij een nieuwe expositie: 'De architectuurtekening herleeft'. Tekencollectief 'Tekenmeesters' organiseerde samen met BNA Zuid-Oost Brabant en Architectuur Centrum Eindhoven een tweetal schetspedities in Eindhoven.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.