Ons nieuwsoverzicht

 • Goede aftrap voor Natlab jongste talkshow Einstein & Bekkering

  Op 27 oktober ontving Persis Bekkering op de plek waar Einstein in 1923 een lezing hield 3 even geniale gasten: de jonge auteurs en kunstenaars Emy Koopman, Sarah Arnolds en Maurits de Bruijn.

 • Halloween Horror Night

  De laatste dag van Oktober is het Halloween. En we hebben een horrorfilm voor je: The Windmill Massacre! De regie is in handen van Nederlandse regisseur Nick Jongerius. Bestel nu je kaarten voor deze voorstelling!  

 • DDW in Natlab

  Tijdens DDW 2016 ontwikkelen internationale kunstenaars op uitnodiging van Hivos en Baltan Laboratories ideeën en scenario’s rond big & open data, praat Volkskrant-recensent Persis Bekkering met schrijvers die verder kijken dan de grenzen van het papier en zie je in Natlab autobiografische films van en gemaakt door Eindhovenaren. Ook is er een vertoning van het portret van de wereldberoemde tuin- en landschapsontwerper Piet Oudolf en is het jaarlijks festival voor Design, Research & Innovation.

 • The General - met live muziek

  Op vrijdag 28 oktober vertonen wij voor de laatste keer de klassieker The General, van Buster Keaton. Ditmaal zal de live muzikale begeleiding verzorgd worden door het internationaal geprezen Capital Trio.

 • Nieuwe artikelen in onze winkel!

  Naast de tassen en schorten van filmbanieren hebben we nu nóg iets leuks van oud filmpromotiemateriaal: handgebonden boekjes van filmposters.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.