Ons nieuwsoverzicht

 • Film voor onder de kerstboom

  Een Betere Filmpas voor de binge watcher, een filmcursus voor de aspirant Hitchcock of een filmbanner tas voor de fashionista: ook voor je decembercadeaus kun je bij Natlab terecht.

 • Down to Earth: extra vertoningen

  Er is grote belangstelling voor de documentaire Down to Earth. Om meer mensen de kans te geven deze bijzondere film te zien op groot scherm, staat Down to Earth deze week een paar keer extra op het programma.

 • December is Theatermaand!

  December is Theatermaand bij Natlab en we hebben maar liefst vier voorstellingen van alom geprezen gezelschappen en acteurs op het programma. Keuzestress, zegt u? Nergens voor nodig. We hebben een speciale aanbieding in de vorm van een combiticket. 

 • Maandag 7 november: Natlab gesloten

  De medewerkers van Natlab hebben een personeelsuitje. Natlab is daarom gesloten op maandag 7 november.
  U bent dinsdag vanaf 10.00 uur weer van harte welkom!

 • Boekie Night ontdekt toekomstige winnaars!

  Op 8 december 2015 was schrijfster Elisabeth Leijnse onze gast tijdens de Boekie Night. Ze sprak toen met gastheer Wim Daniëls over haar pas verschenen biografie: Cécile en Elsa, strijdbare freules. Op zondagmiddag 30 oktober werd haar werk bekroond met de Libris Geschiedenis Prijs 2016.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.