Ons nieuwsoverzicht

 • Warm aanbevolen: nieuwe films deze week

  Natuurlijk is het prachtig warm zomerweer en is een filmbezoek misschien niet het eerste waaraan u denkt. Toch raden we een aantal nieuwe titels van deze week van harte aan, omdat ze op ieder een eigen manier bijzonder zijn. En u weet: we hebben airco in alle zalen!

 • Voorpremières 'My Cousin Rachel'

  De film gaat pas donderdag 22 juni landelijk in première, maar onze bezoekers kunnen My Cousin Rachel al dit weekend zien tijdens de speciale voorpremières op zaterdag 17 en zondag 18 juni! 

 • Howards End | nagesprek met regisseur James Ivory

  Op donderdag 8 juni vindt na de filmvertoning van Howards End via Skype een nagesprek plaats met regisseur James Ivory (als de techniek ons goedgezind is). De voorstelling begint om 18.45, het gesprek om ca 21.05 uur. We streamen dit Skypegesprek in onze zaal via EYE in Amsterdam. 

 • Cannes 2017

  Van 17 t/m 28 mei vond het 70e Filmfestival van Cannes plaats. Pauline Terreehorst was erbij, en zag hoe The Square terecht de Gouden Palm won.

 • Reis naar Venetië: Biënnale & Filmfestival

  Nieuw op het programma van Natlab: een kunstreis naar Venetië, een zesdaagse reis onder begeleiding van Ko van Dun en Pauline Terreehorst. Het gaat om een reis van zondag 27 augustus t/m vrijdag 1 september 2017. 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.